Α.Π.Σ. Άμιλλα - Α.Ο. Σαρωνικός 0-3 σετ. Για την 8η αγωνιστική της Τοπικής Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα ο Σαρωνικός επικράτησε το βράδυ της Κυριακής της Άμιλλας στο Καματερό με 3-0 σετ, και σκαρφάλωσε στην 3η θέση με 14 βαθμούς και μάλιστα με δυο αγώνες λιγότερους. Το ματς ήταν στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της τοπικής γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ. Η ομάδα της Αίγινας την προσεχή Τρίτη στις 21.30 θα παίξει το αναβληθέν αγώνα της 6ης αγωνιστικής  με το Μοσχάτο (λόγω κακών καιρικών συνθηκών στις 27 Νοεμβρίου) στο κλειστό της περιοχής. Το άλλο παιχνίδι που είχε αναβληθεί είναι με την Ένωση Ιλίου στο ΕΠΑΛ (4/12), λόγω της απεργίας της Π.Ν.Ο. Στα αγωνιστικά, το συγκρότημα της Πόπης Γιαννάκη κατέβαλε με σχετική άνεση το εμπόδιο της αδύναμης αλλά αρκετά μαχητικής ομάδας της Άμιλλας (1 νίκη σε 8 αγώνες), συνεχίζοντας την εντυπωσιακή της πορεία στο πρωτάθλημα.

Οι γυναίκες του Σαρωνικού χωρίς να πιάσουν σπουδαία απόδοση, πήραν αυτό που ήθελαν με την έμπειρη τεχνικό να μένει απόλυτα ευχαριστημένη, καθώς η ομάδα μετά από ένα 20ημερο αγωνιστικής απραξίας ( Π.Ν.Ο. και καιρικά φαινόμενα), έδειξε σε αρκετά καλή κατάσταση. Τα σετ 21-25, 22-25 και 17-25. Αυτή ήταν η 5η νίκη του Σαρωνικού και μάλιστα συνεχόμενη, αφού μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Μελά Αγ. Ελευθερίου, η νησιώτικη ομάδα τρέχει ένα αήττητο σερί 5 αγωνιστικών. Η εντυπωσιακή παρουσία του Σαρωνικού, τον φέρνει στην 3η θέση (2 ματς λιγότερα), με τους ανθρώπους της ομάδας να αρκετά αισιόδοξοι πλέον για το μέλλον του συλλόγου στο φετινό πρωτάθλημα. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση των γυναικών του νησιού είναι την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου με το Μοσχάτο (4 νίκες σε 7 αγώνες) στο νέο κλειστό της περιοχής. Το πρώτο σέρβις είναι στις 21.30.

Α.Ο. Σαρωνικός (Γιαννάκη): Γιαννούλη, Κλέλλη, Παπαγιάννη, Μπαβέλη, Σαριδάκη, Γκούρι, Λορέντζου, Σταθοπούλου, Ταμπακίδη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png