Το αγωνιστικό διήμερο του Σαρωνικού στο βόλεϋ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Νίκη στο τάι μπρέικ για τον Σαρωνικό κόντρα στον Έσπερο την Κυριακή, για την 9η αγωνιστική της Τοπικής Κατηγορίας Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ. Το παιχνίδι που διεξήχθη στο κλειστό του ΕΠΑΛ δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα της Αίγινας, με τον Έσπερο να του βάζει δύσκολα και με 25-22 να κάνει το 0-1. Η αντίδραση της ομάδας της Πόπης Γιαννάκη ήταν άμεση, και με όπλο την αποφασιστικότητα σε άμυνα και επίθεση, έφερε το ματς στα ίσα παίρνοντας το σετ με 25-21.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Το ντέρμπι συνεχίστηκε και στο 3ο σετ, με τους γηπεδούχους όμως να είναι πιο ουσιαστικοί στο τέλος, και με 25-22 να κάνουν την ανατροπή. Στο 4ο σετ ήταν η σειρά του Έσπερου να αντιδράσει, και αφού πρώτα έλεγξε την κατάσταση στο τέλος, με 25-22 έστειλε το ματς σε 5ο σετ. Εκεί ο αγώνας βρέθηκε στην κόψη του ξυραφιού αλλά η ανωτερότητα του Σαρωνικού σε όλα τα σημεία του συγκεκριμένου σετ, του έδωσαν τελικά την νίκη με 3-2, με το τάι μπρέικ να λήγει 15-11. Πύρρειος νίκη για τον ελλειπή Σαρωνικό, αφού οι Παπαγιάννη και Τσιούστα είναι τραυματίες, με την Χατζίκου να είναι άρρωστη, ενώ η Μπαβέλη αγωνίστηκε αν και τραυματίας. Η ομάδα της Αίγινας παρά την νίκη έχασε έδαφος, με την ομάδα του Έσπερου να της 'κλεβει' τον βαθμό. Τα σετ 22-25, 25-21, 25-22, 22-25 και 15-11.

Α.Ο. Σαρωνικός (Γιαννάκη): Σαριδάκη, Μπαβέλη, Γκούρι, Λορέντζου, Σταθοπούλου, Ταμπακίδη, Καλοκούβαρου, Γιαννούλη, Κλέλλη.

Με το δεξί και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο μπήκε ο Σαρωνικός στην β' φάση των κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ. Το συγκρότημα της Πόπης Γιαννάκη επικράτησε με 3-0 του Ερμή στο Πέραμα με σχετική άνεση. Οι εντυπωσιακές φετινές εμφανίσεις των κορασίδων συνεχίστηκαν και στην β' φάση με τον πιο εμφαντικό τρόπο. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής (το ματς της πρεμιέρας με τον ΑΣ Πέρα αναβλήθηκε) ξεκίνησε εντυπωσιακά για τον Σαρωνικό ο οποίος προηγήθηκε με 19-0, με το σετ να λήγει 25-1. Η διαφορά στους πόντους του 1ου σετ λειτούργησε αντιστρόφως ανάλογα για τις δυο ομάδες στην συνέχεια, με αποτέλεσμα το 2ο σετ να πάει φυσιολογικά στους φιλοξενούμενους με 25-15. Το 3ο σετ όπως είναι λογικό ήταν μια τυπική διαδικασία για την νησιώτικη ομάδα η οποία έφτασε χωρίς να ιδρώσει στο 25-10 και στο άνετο 3-0. Η φετινή ομάδα των κορασίδων του Σαρωνικού θέλει να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό (αήττητη) και στην β' φάση, με τους ανθρώπους του συλλόγου να έχουν θέσει αρκετά υψηλούς στόχους. Το σίγουρο είναι ότι το συγκεκριμένο τμήμα εντυπωσιάζει. βόλεϋ

Α.Ο. Σαρωνικός (Γιαννάκη): Καλοκούβαρου, Γκούρι, Σταθοπούλου, Λορέντζου, Μαλτέζου, Νικολαΐδου, Μητρομελέτη, Ταμπακίδη, Μαρμαρινού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png