Α.Π.Σ. Νέας Περάμου Κύζικος-Α.Ο. Σαρωνικός 1-3 σετ. Για την 11η αγωνιστική της Τοπικής Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Με νίκη ολοκλήρωσε τον α' γύρο του πρωταθλήματος το γυναικείο τμήμα του Σαρωνικού στο πρωτάθλημα της Τοπικής Κατηγορίας της ΕΣΠΕΔΑ. Οι γυναίκες της Πόπης Γιαννάκη επικράτησαν με 3-1 σετ της Κύζικου στην Νέα Πέραμο, επιστρέφοντας έτσι στα νικηφόρα αποτελέσματα. Στα αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενες μπήκαν μουδιασμένες στο ματς, με αποτέλεσμα η Κύζικος να το εκμεταλλευτεί και με πίεση στο σέρβις, να πάρει το 1ο σετ με 25-22. Στο 2ο σετ τα πράγματα άλλαξαν, αφού οι φιλοξενούμενες του νησιού ξεπέρασαν το μερικό σοκ του 1ου σετ, με απόλυτη συνοχή και ρυθμό έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με το σετ να λήγει 25-17.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Οι βολεϊμπολίστριες του Σαρωνικού μειώνοντας τα λάθη τα οποία κόστισαν στην ομάδα, συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό με αποτέλεσμα να γίνουν γρήγορα οδηγοί του σκορ. Το 25-22 τους έφερε μπροστά με 2-1, με την ψυχολογία πλέον να είναι με το μέρος τους. Το 4ο σετ ήταν μια τυπική διαδικασία, αφού από την αρχή ο Σαρωνικός πήρε μια ασφαλής διαφορά την οποία κράτησε χωρίς να ιδρώσει, ως το τέλος. Το 25-16 δεν αφήνει πολλά περιθώρια για το ποια ομάδα ήταν καλύτερη στο παρκέ του κλειστού της Νέας Περάμου, με την έμπειρη τεχνικό να μένει ευχαριστημένη από την αντίδραση των αθλητριών της αλλά φυσικά και από το τρίποντο.

Μελανό σημείο το οποίο προβληματίζει την Πόπη Γιαννάκη είναι τα πολλά λάθη, τα οποία μπορεί μετά το 1ο σετ να μειώθηκαν, δεν έπαψαν όμως να υπάρχουν σύμφωνα με όσα είπε στο Aegina Portal η coach του Σαρωνικού. 'Κρατάμε το τρίποντο και ετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι μας', κατέληξε. Τα σετ 25-22, 17-25, 22-25 και 16-25.

Α.Ο. Σαρωνικός (Γιαννάκη): Σαριδάκη, Μπαβέλη, Δαπόλα, Κλέλλη, Λορέντζου, Χατζίκου, Γιαννούλη, Καλοκούβαρου, Γκούρι, Σταθοπούλου, Ταμπακίδη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png