Το αγωνιστικό διήμερο των τμημάτων βόλεϋ του Σαρωνικού.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Τα εύκολα δύσκολα έκαναν οι κορασίδες του Σαρωνικού για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της β' φάσης της ΕΣΠΕΔΑ. Τα νεαρά κορίτσια της Πόπης Γιαννάκη επικράτησαν με 3-1 σετ του αξιόμαχου Α.Σ Πέρα στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο, πραγματοποιώντας αρκετά ατομικά λάθη τα οποία όμως δεν στοίχησαν τελικά στην ομάδα της Αίγινας. Το 1ο σετ τελείωσε με εντυπωσιακό τρόπο αφού καμία από της δυο ομάδες δεν κατάφερε να πάρει μεγάλο προβάδισμα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι δύο αντίπαλοι να πάνε πόντο-πόντο μέχρι το τέλος, με τον Σαρωνικό να φτάνει πρώτος στους 29 πόντους, αφήνοντας τον Α.Σ Πέρα στους 27 σε ένα συγκλονιστικό σετ. Το 2ο σετ οι φιλοξενούμενες πήραν από την αρχή το προβάδισμα, το οποίο με σχετική ευκολία κράτησαν ως το τέλος με αποτέλεσμα το 25-18 να έρθει φυσιολογικά. Και ενώ όλοι θα περίμεναν βάση της γενικής εικόνας των δυο, ότι ο Σαρωνικός και με την ψυχολογία παρά την μέτρια εμφάνιση υπέρ του, ότι θα έρθει το 0-3, το σκηνικό άλλαξε εντυπωσιακά.


Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal




Οι γηπεδούχες εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τα ατομικά κυρίως λάθη των νησιωτών, και με 25-20 μείωσαν σε 2-1, δίνοντας έτσι νέο ενδιαφέρον στο ματς. Στο 4ο όμως σετ, οι φιλοξενούμενες αφού πρώτα περιόρισαν κάπως τα λάθη, κατάφεραν να κάνουν το παιχνίδι τους και να φτάσουν στο 25-18 και να παραμείνουν αήττητες στο πρωτάθλημα. 'Μόνο το θετικό αποτέλεσμα κρατάμε' ήταν τα λόγια της έμπειρης τεχνικού της νησιώτικης ομάδας, η οποία πλέον κοιτάζει το επόμενο παιχνίδι. Τα σετ 27-29, 18-25, 25-20, 18-25.

Α.Ο. Σαρωνικός (Γιαννάκη): Καλοκούβαρου, Γκούρι, Σταθοπούλου, Λορέντζου, Μητρομελέτη, Ταμπακίδη, Μαλτέζου, Νομικού, Μαρμαρινού.

Για το εξ αναβολής ματς της 7ης αγωνιστικής των Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ ο Σαρωνικός ηττήθηκε με 3-0 σετ από την Ένωση Ιλίου στο κλειστό του ΕΠΑΛ. Οι βολεϊμπολίστριες του νησιού αν και ξεκίνησαν αρκετά καλά το παιχνίδι, δεν κατάφεραν να παρουσιαστούν το ίδιο καλές και στην συνέχεια με αποτέλεσμα η πρωτοπόρος ομάδα των Δυτικών Προαστίων να πάρει την νίκη και να παραμείνει οδηγός στην κούρσα του πρωταθλήματος. Στα αγωνιστικά, οι γηπεδούχες μπήκαν ιδανικά στο ματς, χωρίς όμως ανάλογη συνέχεια. Η ομάδα της Ένωσης Ιλίου η οποία διαθέτει ένα άκρως ποιοτικό ρόστερ, έφτασε στην νίκη με 3-0 σετ, με τον Σαρωνικό να μένει με την καλή προσπάθεια. Τα σετ 19-25, 13-25, 20-25.  Πλέον ο Σαρωνικός βρίσκεται στο 7-4 (21/18 τα σετ) και στην 5η θέση με 19 βαθμούς, με την Ένωση Ιλίου να είναι στο 11-1 (35-7 τα σετ) και στην κορυφή με 33β. Στην 2η θέση βρίσκεται η Ίριδα με 30, ενώ ακολουθούν Μοσχάτο και Μελάς Αγίου Ελευθερίου με 23 και 21 βαθμούς αντίστοιχα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png