Το αγωνιστικό διήμερο των τμημάτων βόλεϋ του Σαρωνικού.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Συνέχεια στο αήττητο για τις εκπληκτικές φέτος κορασίδες του Σαρωνικού. Τα κορίτσια της Πόπης Γιαννάκη επικράτησαν χωρίς να εντυπωσιάσουν με 3-0 σετ του Μοσχάτου εκτός έδρας και συνεχίζουν απτόητες για τον στόχο τους. Οι φιλοξενούμενες δέχθηκαν μερική πίεση από τις αντίστοιχες του Μοσχάτου, αλλά η διαφορά ποιότητας των δυο, έγειρε την πλάστιγγα στην ομάδα του Σαρωνικού. Στο 1ο σετ η νησιώτικη ομάδα με όπλο το σέρβις και το εξαιρετικό μπλοκ, έφτασε στο 25-20, ενώ στο 2ο οι γηπεδούχες έφεραν μερική αντίσταση, με τον Σαρωνικό όμως να φτάνει πρώτος στους 25 πόντους, αφήνοντας το μοσχάτο στους 21. Ίδια ακριβώς κατάσταση και στο 3ο σετ, με τις νεαρές βολεϊμπολίστριες του νησιού να δείχνουν απολύτως ψύχραιμες στο τέλος και με 25-21 να φτάνουν σε ένα σχετικά άνετο διπλό. Οι κορασίδες του Σαρωνικού έχουν δείξει τα δόντια τους και στην β' φάση, και στοχεύουν σε ακόμα μεγαλύτερα πράγματα φέτος. Τα σετ 25-20, 25-21, 25-21. Α.Ο. Σαρωνικός (Γιαννάκη): Καλοκούβαρου, Γκούρι, Σταθοπούλου, Λορέντζου, Ταμπακίδη, Μαλτέζου, Νομικού, Μαρμαρινού.

Άνετη επικράτηση για τις γυναίκες του Σαρωνικού στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη Αμφιάλης. Το νησιωτικό συγκρότημα επικράτησε με 3-0 σετ, με την ομάδα της Αμφιάλης να προβάλλει αντίσταση και μάλιστα σοβαρή, μόνο στο 3ο σετ. Ο Σαρωνικός παίζοντας άκρως θεαματικό βόλεϋ, πήρε εύκολα το 1ο σετ με 25-17. Ίδιο σκηνικό και στο 2ο σετ, με την ομάδα της Αίγινας να φτάνει εύκολα στο 25-16 και μια ανάσα από την νίκη. Το 3ο σετ ήταν εντελώς διαφορετικό με τα δυο προηγούμενα, αφού οι φιλοξενούμενες εμφανίστηκαν άκρως ανταγωνιστικές, με αποτέλεσμα το σετ να φτάσει στους 54 πόντους. Το σετ πήγαινε πόντο-πόντο για τις δυο ομάδες, με τον Σαρωνικό να δείχνει ψύχραιμος στο τέλος και με το σετ να τελειώνει με το εντυπωσιακό 28-26, να φτάνει στο 3-0 και σε ακόμα μια νίκη στο πρωτάθλημα της Τοπικής Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ. Από την συγκεκριμένη αναμέτρηση έλειπαν η Παπαγιάννη και η Ταμπακίδη, οι οποίες ήταν άρρωστες. Α.Ο. Σαρωνικός (Γιαννάκη): Λορέντζου, Γκούρι, Σταθοπούλου, Μπαβέλη, Σαριδάκη, Καλοκούβαρου, Κλέλλη, Δαπόλα, Χατζίκου, Γιαννούλη, Μαλτέζου, Νομικού.

Την ήττα με 3-0 σετ από τον Ιάσων Νίκαιας γνώρισαν οι παγκορασίδες του Σαρωνικού, στην πρεμιέρα του αντίστοιχου πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ. Τα νεαρά κορίτσια του νησιού αν και με ελάχιστες εμπειρίες από επίσημους αγώνες, κατάφεραν κόντρα σε μια δυνατή ομάδα να δείξουν αρκετά καλά στοιχεία. Η ομάδα της Νίκαιας έφτασε σχετικά εύκολα στο 3-0, με τις μικρές του Σαρωνικού πάντως, να κερδίζουν το χειροκρότημα από τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο ΕΠΑΛ, για την αγωνιστική τους εικόνα αλλά και την υπερπροσπάθεια. Τα σετ 21-25, 17-25, 20-25. Α.Ο. Σαρωνικός (Γιαννάκη): Νομικού, Μαλτέζου, Μαρμαρινού, Κόστερ, Νικολαΐδου, Ρωπαΐτη, Τσίρου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png