Πρόκριση στο Final 4 για τις εντυπωσιακές κορασίδες του Σαρωνικού.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Εύκολη επικράτηση με 3-0 σετ και πρόκριση στο final 4 για τις εντυπωσιακές φέτος κορασίδες του Σαρωνικού. Η ομάδα της Πόπης Γιαννάκη ξεπέρασε χωρίς να ιδρώσει το εμπόδιο του ΑΣ Πέρα στο ΕΠΑΛ με τα σετ να είναι 25-17, 25-11 και 25-15, στο φινάλε της β' φάσης του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ. Η νησιώτικη ομάδα τελείωσε την β' φάση όπως ακριβώς την α' φάση. Αήττητη πορεία για τα νεαρά κορίτσια του Σαρωνικού τα οποία πλέον κοιτάζουν το final 4 της διοργάνωσης.

Στα του παιχνιδιού, οι νεαρές βολεϊμπολίστριες του νησιού χωρίς να αφήσουν το παραμικρό περιθώριο στις αντίστοιχες του ΑΣ Πέρα, πήραν εύκολα το 1ο σετ με 25-17, με την συνέχεια βάση της ποιότητας των δυο αντιπάλων να είναι τυπική. Στο 2ο σετ τα κορίτσια του Σαρωνικού με επίδειξη ισχύος ήταν ολοκληρωτικές, φτάνοντας στο εντυπωσιακό 25-11 και στο 2-0. Ίδιο σχεδόν σκηνικό και στο 3ο σετ, με τις μπλε να φτάνουν άνετα στο 25-15 ολοκληρώνοντας και την β' φάση χωρίς ήττα. Πλέον στον Σαρωνικό στρέφονται στο final 4 της Γ' Κατηγορίας Κορασίδων, με τις πιθανότητες να δει η ομάδα μια ακόμα σπουδαία επιτυχία να είναι αρκετές.

Στο κλειστό του ΕΠΑΛ βρέθηκαν αρκετοί φίλοι του αθλήματος, οι οποίοι χειροκρότησαν τις αθλήτριες του Σαρωνικού για την πρόκριση τους στις 4 καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Αξίζει να σημειωθεί πως αμέσως μετά το τελευταίο πόντο των νησιωτών, οι ταλαντούχες βολεϊμπολίστριες του Σαρωνικού, ξέσπασαν σε "έξαλλους" πανηγυρισμούς. Η μέχρι στιγμής παρουσία των κορασίδων του Σαρωνικού είναι άκρως εντυπωσιακή.

Η ομάδα της Αίγινας σημείωσε στην α' φάση 6 νίκες σε ισάριθμους αγώνες με τα σετ να είναι 18-1, ενώ και στην β' φάση είχε τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα. Σε 6 αγώνες σημείωσε ισάριθμες νίκες, με τα σετ να είναι 18-1.

Τα σετ 25-17, 25-11, 25-15. Α.Ο. Σαρωνικός (Γιαννάκη): Καλοκούβαρου, Σταθοπούλου, Ταμπακίδη, Λορέντζου, Μητρομελέτη, Νικολαΐδη, Μαλτέζου, Μαρμαρινού, Νομικού, Γκούρι.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png