Α.Ο. Σαρωνικός - Ιάσων Κερατσινίου 3-0 σετ. Για το πρωτάθλημα των παγκορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την 2η νίκη τους μετά από τρεις αγωνιστικές πέτυχαν οι παγκορασίδες του Σαρωνικού για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ. Οι μικρές βολεϊμπολίστριες του συλλόγου επικράτησαν εύκολα με 3-0 σετ του Ιάσων Κερατσινίου δείχνοντας ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο. Η διαφορά αγωνιστικής ποιότητας των δύο αντιπάλων ήταν εμφανής από την αρχή του αγώνα στο κλειστό του ΕΠΑΛ, με τις γηπεδούχες της Πόπης Γιαννάκη πάντως να δείχνουν αγωνιστική συνοχή. Με όπλο το επιθετικό σέρβις και την άριστη υποδοχή, τα ταλαντούχα κορίτσια του νησιού ήταν κυρίαρχα στο ματς με τα σετ να είναι ο απόλυτος καθρέπτης.

Με τα σετ να είναι 25-9, 25-5 και 25-9, ο Σαρωνικός έφτασε ξεκούραστα στο 3-0 και στην 2η νίκη του στο πρωτάθλημα. Η αγωνιστική εικόνα των νεαρών αθλητριών του Σαρωνικού ικανοποίησε την έμπειρη τεχνικό της ομάδας, η οποία ζήτησε από τις βολεϊμπολίστριες της να συνεχίσουν την προσπάθεια στις προπονήσεις, ώστε να εμφανιστούν ακόμα πιο ανταγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Τον αγώνα παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι και των δύο ομάδων, οι οποίοι χειροκρότησαν τις νεαρές αθλήτριες και των δυο για το όμορφο θέαμα που παρουσίασαν. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός φιλοξενείται από την Φιλία Περάματος.

Α.Ο. Σαρωνικός (Γιαννάκη): Μαρμαρινού Ευτυχία, Μαλτέζου, Νομικού, Τσίρου, Μαρμαρινού Αδαμαντία, Γκούρι Ιζαμπέλα, Ανδρεάδη, Ιβάνοβα, Αδάμ, Κόστερ, Νικολαΐδου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png