Με τον Πορφύρα την Πέμπτη οι κορασίδες του Σαρωνικού για το Final 8 της ΕΣΠΕΔΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος σειρά παίρνει το Final 8 για τις κορασίδες του Σαρωνικού. Τα νεαρά κορίτσια του νησιού  πέραν του πρωταθλήματος, προκρίθηκαν και στις 8 καλύτερες ομάδες της ΕΣΠΕΔΑ, και έτσι στην ημιτελική φάση του Final 8 θα βρουν απέναντι τους τον Πορφύρα. Η πειραιώτικη ομάδα τερμάτισε 4η στην Α' κατηγορία των κορασίδων, ενώ ο Σαρωνικός 1ος στην Γ' κατηγορία. Το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 21.45 στο Παναγιώτης Σαλπέας, ενώ το δεύτερο το προσεχές Σάββατο στις 11.00 στο ίδιο γήπεδο.


Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal




Την πρόκριση στο Final 4 της ΕΣΠΕΔΑ θα πάρει η ομάδα που συμπληρώσει δύο νίκες. Αν χρειαστεί τρίτο παιχνίδι, η σειρά θα μεταφερθεί στο κλειστό του ΕΠΑΛ. Στο νησιώτικο συγκρότημα επικρατεί αισιοδοξία για την θετική εξέλιξη των αγώνων με τον Πορφύρα, με την τεχνικό του συλλόγου Πόπη Γιαννάκη να προετοιμάζει τις νεαρές αθλήτριες της χωρίς προβλήματα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png