Π.Ο.Κ. Έσπερος-Α.Ο. Σαρωνικός 0-3 σετ. Για την 20η αγωνιστική της Τοπικής Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Σχεδόν άνετο πέρασμα από το κλειστό Εθνικής Αντιστάσεως για την ομάδα του Σαρωνικού, η οποία επικράτησε με 3-0 σετ του ΠΟΚ Έσπερου για την 20η αγωνιστική της Τοπικής Κατηγορίας των Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ. Η ομάδα της Πόπης Γιαννάκη η οποία δυσκολεύτηκε κυρίως στο 2ο σετ, πήρε την νίκη, φτάνοντας έτσι τις 13 νίκες (7 ήττες) της στο πρωτάθλημα. Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Σαρωνικό ο οποίος έφτασε στο 25-19 παίζοντας κατά διαστήματα πολύ ωραίο βόλεϋ. Στο 2ο σετ τα πράγματα δυσκόλεψαν για την νησιώτικη ομάδα, αφού οι γηπεδούχες εκμεταλλευόμενες την βελτιωμένη εικόνα τους αλλά και τα μερικά λάθη των φιλοξενούμενων, κατάφεραν να αγχώσουν την ομάδα της Αίγινας η οποία όμως με τεράστια ψυχραιμία στο τέλος, έφτασε στο 2-0 με το σετ να λήγει 26-24.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Το 2-0 αλλά και η διαφορά ποιότητας των δύο αντιπάλων έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο 3ο σετ, με τον Σαρωνικό να παίρνει το προβάδισμα από την αρχή και να φτάνει στο άνετο 25-21 και στο 3-0. Η γενική εικόνα των αθλητριών της Πόπης Γιαννάκη στο ματς της Καλλιθέας ήταν αρκετά καλή, με το 3-0 να έρχεται φυσιολογικά, κόντρα σε έναν αντίπαλο ο οποίος έδειξε σε καλή κατάσταση. Τα σετ 19-25, 24-26, 21-25. Επόμενος αντίπαλος για τον Σαρωνικό ο οποίος βρίσκεται στην 6η θέση με 37 βαθμούς, η Ίριδα η οποία είναι στην 2η θέση. Το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί στο ΕΠΑΛ.

Α.Ο. Σαρωνικός (Γιαννάκη): Γιαννούλη, Ταμπακίδη, Σαριδάκη, Καλοκούβαρου, Σταθοπούλου, Λορέντζου, Γκούρι, Μπαβελή, Δαπόλλα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png