Οδυσσέας Αγίας Βαρβάρας-Α.Ο. Σαρωνικός 0-3 σετ. Για την 7η αγωνιστική των παγκορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Άλλη μια νίκη για τις παγκορασίδες του Σαρωνικού στο αντίστοιχο πρωτάθλημα βόλεϋ της ΕΣΠΕΔΑ. Τα νεαρά κορίτσια της Πόπης Γιαννάκη επικράτησαν με 3-0 σετ του Οδυσσέα Αγ. Βαρβάρας στο κλειστό 'Ολυμπιονίκης Μαρίας-Ελένης Κορδαλή' φτάνοντας τις 5 νίκες (1 ήττα), μετά από 7 αγωνιστικές (την 5η αγωνιστική ο Σαρωνικός είχε ρεπό). Οι ταλαντούχες βολλεϊμπολίστριες του νησιού ήταν εντυπωσιακές για ακόμα ένα ματς, με το αποτέλεσμα να έρχεται φυσιολογικά. Στα αγωνιστικά, στο 1ο σετ οι φιλοξενούμενες με όπλο το εξαιρετικό σέρβις πήραν από την αρχή την διαφορά, με αποτέλεσμα να φτάσουν εύκολα στο 25-17 και στο 1-0.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Το 2ο σετ ήταν ολοκληρωτικό για τον Σαρωνικό, αφού οι νεαρές αθλήτριες της Αίγινας ήταν εντυπωσιακές σε επίθεση και άμυνα με τις γηπεδούχες να μη μπορούν να ακολουθήσουν. Οι μπλε του νησιού ξέφυγαν από την αρχή στο σκορ, φτάνοντας με άνεση στο 25-9 και ένα σετ μακριά από το διπλό. Στο 3ο σετ το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής ήταν σαφώς πιο αμφίρροπο, αφού οι βολεϊμπολίστριες του Οδυσσέα εμφανίστηκαν πιο βελτιωμένες και κατάφεραν να δυσκολέψουν τις αντίστοιχες του Σαρωνικού. Δυστυχώς όμως για εκείνες, η διαφορά εμπειρίας ορισμένων αθλητριών της Αίγινας έγειραν την πλάστιγγα στις φιλοξενούμενες, με το σετ να λήγει 25-22 για την νησιώτικη ομάδα. Όπως είναι λογικό, η εμφάνιση αλλά και η απόλυτη προσήλωση των νεαρών κοριτσιών στο παιχνίδι, ικανοποίησε την έμπειρη τεχνικό η οποία ζήτησε ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια στην συνέχεια. Το παιχνίδι του Σαββάτου ήταν το τελευταίο για τον α' γύρο, με την ομάδα του Σαρωνικού να αντιμετωπίζει τον Ιάσωνα Νίκαιας στην πρεμιέρα του β' γύρου. Τα σετ 17-25, 9-25, 22-25.

Α.Ο. Σαρωνικός (Γιαννάκη): Μαλτέζου, Μαρμαρινοιύ Αδαμαντία, Νομικού, Κόστερ, Ρωπαΐτη, Τσίρου, Μαρμαρινού Ευτυχία, Νικολαΐδου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png