Α.Ο. Σαρωνικός - ΓΑΝΣ Ίρις 3-0 σετ. Για την 21η αγωνιστική της Τοπικής Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 21η αγωνιστική της Τοπικής Κατηγορίας Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ ο Σαρωνικός επικράτησε της Ίριδας στο ΕΠΑΛ με 3-1 σετ και σκαρφάλωσε στην 5η θέση της βαθμολογίας. Οι βολεϊμπολίστριες της Αίγινας κατάφεραν να πετύχουν μια πολύ σπουδαία νίκη κόντρα στην Ίριδα η οποία τερμάτισε στην 2η θέση (πρωτοπόρος το Ίλιον), έχοντας μάλιστα σημαντικές ελλείψεις. Συγκεκριμένα, ο Σαρωνικός αγωνίστηκε χωρίς τις Κλέλλη και Ταμπακίδη, με την τεχνικό Πόπη Γιαννάκη να είναι καθηλωμένη στο κρεβάτι με υψηλό πυρετό. Παρά τα προβλήματα οι αθλήτριες του νησιού κάνοντας κατάθεση ψυχής, επικράτησαν στο ντέρμπι της αγωνιστικής με 3-1 σετ, μετά από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι.

Οι γηπεδούχες μπήκαν εκπληκτικά στο ματς και προηγήθηκαν με 1-0 με το σετ να λήγει 25-15. Το 2ο σετ ήταν συγκλονιστικό με τις δυο ομάδες να βαδίζουν πόντο-πόντο, με τον Σαρωνικό να φτάνει στο εντυπωσιακό 30-28 και ένα σετ μακριά από την καθαρή νίκη. Η απάντηση των φιλοξενούμενων της Νέας Σμύρνης ήταν άμεση και εντυπωσιακή αφού οι βολειμπολίστριες της Ίριδας με ολοκληρωτικό βόλεϋ έφτασαν στο άνετο 25-17 και στην μείωση σε 2-1. Στο 4ο σετ οι δυο ομάδες έψαξαν από την πλευρά του ο Σαρωνικός να φτάσει στο 3-1 και στην κατάκτηση των τριών βαθμών, και από την άλλη η Ίριδα να στείλει το ματς στο ται μπρέικ. Το σετ ήταν αμφίρροπο από την αρχή με τους δυο αντιπάλους να βρίσκονται κοντά στο σκορ, με τις γηπεδούχες όμως με άκρως αποφασιστικό τρόπο στο τέλος, να φτάνουν στο 25-23 και την 14η νίκη τους (7 ήττες) στο πρωτάθλημα.

Η νίκη αυτή έφερε τον Σαρωνικό στην 5η θέση της βαθμολογίας με 40 βαθμούς, ενώ απομένει ακόμα ένα ματς. Την προσεχή Κυριακή η ομάδα του νησιού αντιμετωπίζει για την 22η και τελευταία αγωνιστική της τοπικής γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ την Κύζικο στην Νέα Πέραμο. Το συγκεκριμένο ματς δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον (εκτός από την τελική συγκομιδή βαθμών) για την ομάδα του Σαρωνικού, καθώς το πρωτάθλημα έχει ολοκληρωθεί με την νησιώτικη ομάδα να έχει 'κλειδώσει' την 5η θέση, προσπερνώντας τον Μελά Αγ. Ελευθερίου. Την Πέμπτη 6 Απριλίου ξεκινάνε τα play off της τοπικής κατηγορίας, με τις Ίριδα, Ένωση Ιλίου, Μοσχάτο και Περιστέρι να συμμετέχουν, καθώς τερμάτισαν στις 4 πρώτες θέσεις που τους έδωσε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Τα σετ 25-15, 30-28, 17-25, 25-23.

Α.Ο. Σαρωνικός: Γκούρι, Χατζίκου, Δαπόλα, Μπαβελή, Λορέντζου, Σταθοπούλου, Καλοκούβαρου, Σαριδάκη, Γιαννούλη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png