Το αγωνιστική κίνηση του Σαρωνικού στο volley.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Με ήττα ολοκλήρωσε της φετινές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Τοπικής Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ ο Σαρωνικός. Το συγκρότημα της Αίγινας ηττήθηκε με 3-2 σετ από την Κύζικο στην Νέα Πέραμο, ένα ματς που διεξήχθη την Πέμπτη το απόγευμα. Στα αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενες της Πόπης Γιαννάκη προηγήθηκαν με 1-0 μετά από ένα συναρπαστικό 1ο σετ το οποίο έληξε 28-26. Στο 2ο σετ το ντέρμπι συνεχίστηκε στο παρκέ του κλειστού της Νέας Περάμου, με την Κύζικο να ισοφαρίζει σε 1-1 με το σετ να λήγει 25-21. Η κατάκτηση του 2ου σετ έδωσε άλλον αέρα στις αθλήτριες των γηπεδούχων, οι οποίες έκαναν την ανατροπή και προηγήθηκαν με 2-1 μετά από ένα αμφίρροπο 3ο σετ (25-23).

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal




Η απάντηση όμως των κοριτσιών του Σαρωνικού ήταν άμεση και εντυπωσιακή, με όπλο το εξαιρετικό σέρβις και τις αποτελεσματικές επιθέσεις, οι αθλήτριες της Πόπης Γιαννάκη έφτασαν άνετα στο 25-12, στέλνοντας το ματς στο ται μπρέικ. Εκεί η αναμέτρηση της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής, ήταν άκρως εντυπωσιακή και συγκλονιστική, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο, και την Κύζικο να στέκεται πιο τυχερή στο τέλος, με το ται μπρέικ να τελειώνει στο 20-18. Αυτή ήταν η 8η ήττα του Σαρωνικού στο πρωτάθλημα, ο οποίος είχε 'κλειδώσει' την 5η θέση από την περασμένη Κυριακή και το ματς με την Κύζικο ήταν βαθμολογικά αδιάφορος. Το συγκρότημα της Πόπης Γιαννάκη σημείωσε 14 νίκες, και μάζεψε 41 βαθμούς με τα σετ να είναι 45-33.

Να σημειωθεί πως την Πέμπτη ξεκίνησε η φάση των play off του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ, με τις Ίριδα, Μοσχάτο, Ένωση Ιλίου και Περιστέρι που τερμάτισαν στις 4 πρώτες θέσεις να συμμετέχουν. Για την 7η αγωνιστική και 1η του β' γύρου των παγκορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός ηττήθηκε με 3-0 σετ από τον Ιάσων Νίκαιας εκτός έδρας. Τα σετ 25-11, 25-22 και 25-17, είναι ο απόλυτος καθρέπτης του παιχνιδιού αφού οι γηπεδούχες της ομάδας της Νίκαιας ήταν ανώτερες των κοριτσιών του Σαρωνικού με αποτέλεσμα να φτάσουν άνετα στην νίκη. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός υποδέχεται τον Ακάδημο Αργυρούπολης.

Α.Ο. Σαρωνικός (Γιαννάκη): Ταμπακίδη, Γιαννούλη, Σαριδάκη, Καλοκούβαρου, Σταθοπούλου, Μπαβελή, Δαπόλα, Χατζίκου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png