Α.Ο. Σαρωνικός - Ακάδημος Αργυρούπολης 3-0 σετ. Για την 9η αγωνιστική των παγκορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερη δυσκολία, οι παγκορασίδες του Σαρωνικού επικράτησαν με 3-0 σετ των αντίστοιχων του Ακάδημου Αργυρούπολης, φτάνοντας έτσι στις 6 νίκες σε 9 αγώνες (ο Σαρωνικός την 5η αγωνιστική είχε ρεπό). Οι μικρές ταλαντούχες βολλεϊμπολίστριες της Αίγινας μπήκαν από το ξεκίνημα του ματς πολύ δυνατά και κατάφεραν να πάρουν το 1ο σετ με 25-11. Στο 2ο σετ οι γηπεδούχες του νησιού ξεκίνησαν το ίδιο καλά, στην συνέχεια χαλάρωσαν με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενες να πλησιάσουν κάπως, αλλά με όπλο το εξαιρετικό σέρβις τα κορίτσια της Πόπης Γιαννάκη έκαναν το 2-0 με το σετ να λήγει 25-17.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Ίδια εικόνα με το 1ο σετ παρουσίασαν οι δύο αντίπαλοι του ΕΠΑΛ στο 3ο, με τον Σαρωνικό να είναι ολοκληρωτικός. Με άκρως αποτελεσματικές επιθέσεις και με απόλυτη συγκέντρωση στην άμυνα, οι ταλαντούχες αθλήτριες του νησιού έφτασαν άνετα στο 25-11 και στην 6η νίκη τους στο πρωτάθλημα. Μια νίκη η οποία ικανοποίησε την έμπειρη τεχνικό του συλλόγου η οποία βλέπει παιχνίδι με παιχνίδι βελτίωση των αθλητριών της. Στα θετικά πέραν της νίκης του Σαρωνικού, η παρουσία αρκετών φίλων του αθλήματος, οι οποίοι χειροκρότησαν τις προσπάθειες και των δύο ομάδων. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός φιλοξενείται από τον Ιάσων Κερατσινίου. Τα σετ 25-11, 25-17, 25-11.

Α.Ο. Σαρωνικός (Γιαννάκη): Νομικού, Μαρμαρινού Αδαμαντία, Μαλτέζου, Κόστερ, Ρωπαΐτη, Μαλτέζου, Τσίρου, Μαρμαρινού Ευτυχία, Νικολαΐδου, Λαδά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png