Ιάσων Κερατσινίου-Α.Ο. Σαρωνικός 0-3 σετ. Για την 10η αγωνιστική των παγκορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Άλλη μια άνετη νίκη για τις παγκορασίδες του Σαρωνικού στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ. Οι εντυπωσιακές μικρές του νησιωτικού συλλόγου επικράτησαν με σχετική ευκολία του Ιάσων Κερατσινίου με
3-0 σετ, με τον αγώνα να διαρκεί κάτι λιγότερο από μια ώρα. Με όπλο το εξαιρετικό σέρβις και τις άκρως επιτυχημένες επιθέσεις, τα νεαρά κορίτσια του νησιού προηγήθηκαν με 1-0 με το σετ να λήγει 25-11.


Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal




Ίδια εικόνα και στο 2ο σετ για τις φιλοξενούμενες, οι οποίες παίζοντας κατά διαστήματα ολοκληρωτικό βόλεϋ, δεν άφησαν απολύτως κανένα περιθώριο αντίδρασης στις αθλήτριες της αντίπαλης ομάδας, με το 25-8 να έρχεται φυσιολογικά. Η πολύ καλή εικόνα των νεαρών βολεϊμπολιστριών της Αίγινας συνεχίστηκε και στο 3ο σετ, με τις μπλε του Σαρωνικού να παρουσιάζουν ουσία και θέαμα στο τάραφλεξ του 2ου Γυμνασίου του Κερατσινίου, και με 25-12 να φτάνουν άνετα στο διπλό. Οι παγκορασίδες του Σαρωνικού για ακόμα ένα ματς έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, σε ένα αρκετά ιδιαίτερο πρωτάθλημα. Αυτή ήταν η 7η νίκη των νησιωτών σε 10 αγώνες (την 5η αγωνιστική ο Σαρωνικός είχε ρεπό), η οποία τον εδραιώνει στην άκρως τιμητική 2η θέση της βαθμολογίας. Την επόμενη αγωνιστική (11η) η ομάδα της Αίγινας υποδέχεται στο ΕΠΑΛ την Φιλία Περάματος. Τα σετ 11-25, 8-25, 12-25.

Α.Ο. Σαρωνικός (Μπλάμη): Μαλτέζου, Κόστερ, Ρωπαΐτη, Νομικού, Μαρμαρινού Αδαμαντία, Ανδρεάδη, Νικολαΐδου, Μαρμαρινού Ευτυχία, Τσίρου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png