Πρώτη προπόνηση για το τμήμα βόλεϋ του Σαρωνικού. Νέος προπονητής ο Γρηγόρης Μπαμπούνης.


Ρεπορτάζ - Video: Σταύρος Ρωπαΐτης.
Υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Γρηγόρη Μπαμπούνη, πραγματοποίησε τη Δευτέρα την πρώτη προπόνηση του το τμήμα βόλεϋ του Σαρωνικού. Στο κλειστό προπονητήριο του ΕΠΑΛ βρέθηκαν αρκετές αθλήτριες του συλλόγου, οι οποίες από την πρώτη κιόλας στιγμή έδειξαν αρκετή διάθεση εν όψει της νέας σεζόν. Στην προετοιμασία της ομάδας θα συμμετάσχουν όλες οι αθλήτριες και των τριών αγωνιστικών τμημάτων, με τις προπονήσεις να είναι καθημερινές.

Οι φετινοί στόχοι του Σαρωνικού σύμφωνα με τα λόγια του προέδρου Στάθη Νικολούζου είναι η εύκολη και γρήγορη παραμονή για το γυναικείο τμήμα στο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΠΕΔΑ, με τους στόχους στο τμήμα των κορασίδων (Β' ΕΣΠΕΔΑ) να είναι αρκετά υψηλοί. Ο πρόεδρος του νησιωτικού συλλόγου έκανε λόγω ακόμα και για άνοδο στην Α' Κατηγορία της ΕΣΠΕΔΑ. Στα αξιοσημείωτα, η επιστροφή της Άρτεμις Βογιατζόγλου στα μπλε του Σαρωνικού. Η 17χρονη ταλαντούχα κεντρικός η οποία την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ηρακλή Κηφισιάς, επέστρεψε στον Σαρωνικό για τουλάχιστον 1 χρόνο, ώστε να βοηθήσει τον σύλλογο στο νέο πρωτάθλημα.

Τον νέο προπονητή του Σαρωνικού παρουσίασε ο πρόεδρος της ομάδας Στάθης Νικολούζος, ο οποίος ανακοίνωσε την ανανέωση του δανεισμού της Ιρένας Τζινιέρη στην ομάδα του Χαλανδρίου.

Τέλος όσο αναφορά τα τμήματα mini του συλλόγου, οι εγγραφές και οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν την 1η Σεπτεμβρίου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png