Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 7ο Aegina Cup Beach Volley 2017.


Ρεπορτάζ - video: Σταύρος Ρωπαΐτης.
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ηλία Κλώνο ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 7ο Aegina Cup 2017 στο δημοτικό γήπεδο του Beach Volley στην Αίγινα. Ο 36χρονος άλλοτε βολεϊμπολίστας του Σαρωνικού στους τελικούς αντρικού και μεικτού της Κυριακής, κατάφερε να σημειώσει ισάριθμες νίκες και να κατακτήσει τις ανάλογες πρωτιές. Άξιοι συμπαραστάτες του, οι Μαύρος και Ματούλα, οι οποίοι αποτέλεσαν το αντίστοιχο δίδυμο στις δύο αυτές κατηγορίες. Τους αγώνες του σπουδαίου αυτού τουρνουά παρακολούθησαν από κοντά αρκετοί φίλοι του αθλήματος, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν μεγάλες αναμετρήσεις. Η ημιτελική φάση της διοργάνωσης περιείχε δύο σπουδαίους αγώνες.

Στον 1ο ημιτελικό το δίδυμο Κλώνου/Μαύρου επικράτησε με 2-0 σετ των αδελφών Γρηγόρη και Μιχάλη Γαλάνη, ενώ στο 2ο ημιτελικό, το δίδυμο Καμινάρη/Φωστιέρη επικράτησε με 2-1 σετ των Μουτσάτσου και Γκρόζα, μετά από μια συγκλονιστική αναμέτρηση. Στον τελικό της Κυριακής, το δίδυμο Κλώνου/Μαύρου βρήκε απέναντί του το αντίστοιχο των Καμινάρη και Φωστιέρη, επικρατώντας με 2-0 σετ, κατακτώντας την 1η θέση. Ο τελικός των αντρών ήταν άκρως εντυπωσιακός, με πολύ όμορφες φάσεις και πολύ θέαμα. Στον τελικό του μεικτού, αναμετρήθηκαν οι Κλώνος/Ματούλα και Γκρόζας/Γεωργίου, με τους πρώτους να φτάνουν στο 2-0 και να παίρνουν την 1η θέση.

Το ενδιαφέρον τουρνουά που διεξήχθη στο γήπεδο του Beach Volley στην Αίγινα, έγινε υπό την σκέπη του Σαρωνικού, με τους Σταύρο Γκρόζα, Γιώργο Μουτσάτσο και Ντίνο Νεστορίδη να 'τρέχουν' εθελοντικά για την άρτια αυτή διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός για το νησί.

Ραντεβού πλέον το καλοκαίρι του 2018 και το 8ο Aegina Cup, με τους διοργανωτές να ευχαριστούν πέραν από τους φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες το τριήμερο, τους χορηγούς του φετινού τουρνουά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png