Α.Ο. Σαρωνικός-Α.Ε. Ρέντη 3-0 σετ. Για την 1η αγωνιστική των Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης
Χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερα προβλήματα, οι κορασίδες του Σαρωνικού επιβλήθηκαν με 3-0 σετ των αντίστοιχων της ΑΕ Ρέντη, μπαίνοντας με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ. Οι νεαρές βολεϊμπολίστριες του νησιού παίζοντας κατά διαστήματα ολοκληρωτικό βόλεϋ, δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν το ματς, κόντρα σε μια ομάδα η οποία προσπάθησε όσο μπορούσε να φανεί ανταγωνιστική, δίχως όμως να καταφέρει και πολλά. Ο Σαρωνικός σύμφωνα με τα λόγια του προέδρου κ. Στάθη Νικολούζου στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της ομάδας, είχε θέσει υψηλούς στόχους για τις φετινές κορασίδες, με τις νεαρές αθλήτριες να το δείχνουν από το πρώτο κιόλας παιχνίδι.

Στα αγωνιστικά, η αναμέτρηση ξεκίνησε με το φαβορί να μπαίνει δυνατά, και με όπλο το εξαιρετικό σέρβις αλλά και τις αποτελεσματικές επιθέσεις, να φτάνει πρώτο στους 25 πόντους αφήνοντας την ΑΕ Ρέντη στους 21. Στο 2ο σετ υπήρξε ανάλογη εικόνα με το 1ο, με τις γηπεδούχες να παίρνουν απ’την αρχή το προβάδισμα το οποίο δεν έχασαν σε κανένα σημείο του ματς. Έτσι ήρθε φυσιολογικά το 25-20 και το 2-0, με τις μπλε της Αίγινας να είναι απολαυστικές στο 3ο σετ. Με απόλυτη συγκέντρωση παρά το 2-0, τα νεαρά κορίτσια του Γρηγόρη Μπαμπούνη έφτασαν άνετα στο 25-14, ένα σετ το οποίο διήρκησε μόλις 22 λεπτά.

Αυτά συνέβησαν σε γενικές γραμμές στο κλειστό του ΕΠΑΛ, με τον Σαρωνικό να επιβεβαιώνει τον ρόλο του φαβορί πριν το ματς, και να επικρατεί με σχετική άνεση. Ο τεχνικός των νησιωτών Γρηγόρης Μπαμπούνης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα συστήματα, με τις νεαρές βολεϊμπολίστριες να δείχνουν ότι προσαρμόζονται γρήγορα σε ότι διαφορετικό τους ζητηθεί. Στα ευχάριστα πέραν της εμφαντικής νίκης, η χρησιμοποίηση και των μικρότερων ηλικιακά αθλητριών στον αγώνα. Ο έμπειρος προπονητής, έριξε στην 'μάχη' αθλήτριες που είναι μέλη του ρόστερ των φετινών παγκορασίδων. Οι μικρές του Σαρωνικού παρά το μερικό άγχος, έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία, κάτι το οποίο ικανοποίησε τον coach της νησιώτικης ομάδας.

Διαιτητές του αγώνα ήταν ο Ντίνος Νεστορίδης και η Μαρία Δρακοπούλου.

Τα σετ 25-21 (27'), 25-20 (27'), 25-14 (22').

Α.Ο. Σαρωνικός (Μπαμπούνης): Τσιαντούκα, Λορέντζου, Γκούρι, Σταθοπούλου, Κόστερ, Νομικού, Ρωπαΐτη, Καλοκούβαρου, Μαρμαρινού, Νικολαΐδου, Μαλτέζου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png