Α.Ο. Σαρωνικός-Γ.Σ. Αγίων Αναργύρων 2-3 σετ. Για την 1η αγωνιστική των Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ.


Video - Ρεπορτάζ: Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την εντός ήττα με 3-2 σετ από τον Γ.Σ. Αγίων Αναργύρων γνώρισε ο Σαρωνικός στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Τοπικής Κατηγορίας Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό (5 σετ), το ματς του ΕΠΑΛ ήταν εξαιρετικά εντυπωσιακό και αμφίρροπο, με πολλές εναλλαγές στο σκορ, κάτι που καθήλωσε τους δεκάδες φίλους του αθλήματος που βρέθηκαν να παρακολουθούν τον αγώνα από κοντά. Στα αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενες μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν με 25-22, αιφνιδιάζοντας κάπως τις γηπεδούχες, οι οποίες αξίζει να σημειωθεί ότι αγωνίστηκαν με 4 απουσίες (Βογιατζόγλου, Τσιαντούκα, Μαρμαρινού, Μαλτέζου).

Στο 2ο σετ το συγκρότημα του Γρηγόρη Μπαμπούνη κυριάρχησε πλήρως. Οι νεαρές βολεϊμπολίστριες του νησιού με όπλο το εξαιρετικό σέρβις αλλά και την άριστη υποδοχή, κατάφεραν να φτάσουν άνετα στο 25-16 και να ισοφαρίσουν σε 1-1. Παρά την καλή ψυχολογία, οι μπλε της Αίγινας εμφάνισαν σημάδια κούρασης στο 3ο σετ, και αφού στο τάραφλεξ του ΕΠΑΛ παρουσιάστηκαν μόλις 7 αθλήτριες μαζί με την λίμπερο Κατερίνα Κλέλλη, υπήρξε έλλειψη λύσεων από τον πάγκο. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, οι αθλήτριες των Αγίων Αναργύρων να ξεφύγουν στο σκορ μετά το 13-11 των γηπεδούχων, και να φτάσουν εύκολα στο 25-19 και στο 1-2. Στο 4ο σετ τα κορίτσια του Γρηγόρη Μπαμπούνη με κατάθεση ψυχής, κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2, κάνοντας ουσιαστικά περίπατο, αφού το σετ έληξε 25-8. Έτσι το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής της Τοπικής Γυναικών οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ.

Το 5ο σετ ξεκίνησε αμφίρροπα για τις δύο ομάδες, μέχρι το 5-5. Από εκεί και πέρα κάτι τα λάθη των νησιωτών και κάτι η καλή αντίδραση σε καίρια σημεία των αθλητριών της ομάδας των Αγίων Αναργύρων, έγειρε την πλάστιγγα στις φιλοξενούμενες, οι οποίες έφτασαν στο 15-11, και στο σπουδαίο διπλό. Όπως είναι φυσικό, μετά τον τελευταίο πόντο οι φιλοξενούμενες πανηγύρισαν 'έξαλλα' την νίκη, με τις βολεϊμπολίστριες του Σαρωνικού να αποχωρούν για τα αποδυτήρια με τους φίλους της ομάδας να τις χειροκροτούν, αναγνωρίζοντας την υπερπροσπάθεια τους . Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν η Μαρία Δρακοπούλου και ο Ντίνος Νεστορίδης. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον ΠΟΚ Έσπερο στο κλειστό Εθνικής Αντιστάσεως.

Τα σετ 22-25 (24'), 25-16 (20'), 19-25 (25'), 25-8 (17'), 11-15 (20').

Α.Ο. Σαρωνικός (Μπαμπούνης): Λορέντζου, Καλοκούβαρου, Σταθοπούλου, Γκούρι, Γιαννούλη, Νικολαΐδου, Κλέλλη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png