Α.Ο. Σαρωνικός - Α.Π.Σ. Αλίμου 3-2 σετ. Για την 2η αγωνιστική των Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Σε ένα από τα καλύτερα και πιο συναρπαστικά παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί στο τάραφλεξ του κλειστού του ΕΠΑΛ, ο Σαρωνικός επικράτησε με 3-2 σετ του ΑΠΣ Αλίμου για την 2η αγωνιστική των κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ. Το παιχνίδι το οποίο παρακολούθησαν δεκάδες φίλοι του αθλήματος και σίγουρα το ευχαριστήθηκαν, οι δυο ομάδες σε μια μοναδική παράσταση, παρέδωσαν μαθήματα βόλεϋ. Επιθετικά σέρβις, εξαιρετικά τελειώματα, άριστες υποδοχές και εκπληκτικές φάσεις, προσέφεραν οι νεαρές βολεϊμπολίστριες των δυο αντιπάλων, σε ένα ματς το οποίο η εξέλιξη του καθήλωσε τους πάντες που βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. Στα αγωνιστικά, ο Άλιμος ο οποίος διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα με αξιοζήλευτο ρόστερ, μπήκε εξαιρετικά στο ματς και προηγήθηκε με 27-21 και 1-0 σετ. Η απάντηση όμως των νεαρών κοριτσιών του Γρηγόρη Μπαμπούνη ήταν άμεση, και μάλιστα με σχετική άνεση. Οι γηπεδούχες πήραν από την αρχή μεγάλο προβάδισμα, με αποτέλεσμα να φτάσουν σβηστά στο 25-11 και στο 1-1.

Το 3ο σετ ήταν άκρως εντυπωσιακό για τις δυο ομάδες, με πολλές εναλλαγές στο σκορ, με την νησιώτικη ομάδα να γυρίζει προς το τέλος το εις βάρος της σκορ, και με 25-22 να κάνει το 2-1. Στο 4ο σετ η καλή ψυχολογία των αθλητριών του Σαρωνικού που απέκτησαν μετά την ανατροπή δεν λειτούργησε αγωνιστικά όσο πολλοί θα περίμεναν, με αποτέλεσμα οι αντίστοιχες του Αλίμου με απόλυτη συγκέντρωση και σωστές επιλογές να φτάσουν εύκολα στο 25-15 και να πάνε το ματς στο τάι μπρέικ. Στο 5ο σετ το παιχνίδι όπως είναι φυσικό ήταν πλέον στην 'κόψη του ξυραφιού'. Με τις δύο ομάδες πλέον να ξεκινάνε από το μηδέν, το ντέρμπι συνεχίστηκε με αμείωτο ενδιαφέρον. Οι φιλοξενούμενες ξεκίνησαν καλύτερα το ματς, και προηγήθηκαν με 3-1, με τον Σαρωνικό να απαντάει και να φέρνει το παιχνίδι στην ισορροπία (5-5). Στην συνέχεια αν και φαινόταν ξεκάθαρα η πολύ καλή εικόνα της ομάδας του Αλίμου, οι βολεϊμπολίστριες της Αίγινας με κατάθεση ψυχής πήραν αρχικά το προβάδισμα με 7-5, και στην συνέχεια 12-7. Το παιχνίδι όδευε προς την νίκη των νησιωτών, με τις φιλοξενούμενες να κάνουν την υπερπροσπάθεια για να μειώσουν. Με ένα σερί 3-1 πήγαν το ματς στο 13-10 αλλά το νερό είχε μπει 'στο αυλάκι' για το συγκρότημα του Γρηγόρη Μπαμπούνη, με τις νεαρές αθλήτριες του νησιού να φτάνουν στη μεγάλη νίκη με 15-11. Το τελευταίο πόντο του Σαρωνικού στο συγκλονιστικό αυτό ματς σημείωσε η Μπιάνκα Γκούρι, με την αποστολή της ομάδας να πανηγυρίζει 'έξαλλα' εντός αγωνιστικού χώρου. Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν ο Ντίνος Νεστορίδης και η Μαρία Δρακοπούλου. Στα αξιοσημείωτα, ανάμεσα στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο κλειστό του ΕΠΑΛ ήταν η Θεανώ Προκόπη η παλιά μεγάλη δόξα της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας της Α.Ε. Αίγινας, με την οποία είχε πανηγυρίσει 3 φορές το πρωτάθλημα, ενώ είχε και συμμετοχές στο Champions League με την ομάδα του νησιού.

Τα σετ 21-25 (27'), 25-11 (22'), 25-22 (22'), 15-25 (27'), 15-11 (15').

Α.Ο. Σαρωνικός (Μπαμπούνης): Καλοκούβαρου, Σταθοπούλου, Νικολαΐδου, Μητρομελέτη, Γκούρι, Λορέντζου, Μπέλλου, Μαρμαρινού, Ρωπαΐτη, Μαλτέζου, Τσιαντούκα, Κόστερ, Νομικού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png