Π.Ο.Κ. Έσπερος-Α.Ο. Σαρωνικός 3-1 σετ. Για την 2η αγωνιστική των Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ.


Ρεπορτάζ - video: Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 3-1 σετ από τον ΠΟΚ Έσπερο στο κλειστό Εθνικής Αντιστάσεως γνώρισε ο Σαρωνικός για την 2η αγωνιστική της Τοπικής Κατηγορίας Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ. Οι νεαρές βολεϊμπολίστριες του Γρηγόρη Μπαμπούνη προδόθηκαν καταρχήν από τα πολλά λάθη σε καίρια σημεία του ματς, με την πολύ πιο έμπειρη ομάδα του Έσπερου να το εκμεταλλεύεται και να φτάνει στην 2η νίκη της στο πρωτάθλημα. Στα αγωνιστικά, το ματς ξεκίνησε με τις φιλοξενούμενες να μπαίνουν καλύτερα και να προηγούνται με 10-5.

Τα λάθη στην συνέχεια σε συνδυασμό τις εκπληκτικές άμυνες των γηπεδούχων έφερε της ισοφάριση αρχικά και μετά τον πλήρη έλεγχο της ομάδας της Καλλιθέας η οποία βρέθηκε να προηγείται με 23-20. Στο σημείο αυτό ήρθε η αντεπίθεση του Σαρωνικού ο οποίος μείωσε αρχικά σε 23-22, με την Μπιάνκα Γκούρι στην συνέχεια να αναλαμβάνει δράση. Η ταλαντούχα αθλήτρια με συνεχείς πόντους ισοφάρισε αρχικά σε 23-23, ενώ με δικό της άσσο έβαλε τον Σαρωνικό μπροστά με 24-23. Η ίδια μάλιστα είπε και την τελευταία λέξη, με το 25-23 να δίνει στον Σαρωνικό το προβάδισμα με 1-0 με επική ανατροπή. Το 2ο σετ και η άκρως εντυπωσιακή εξέλιξη του, έκρινε σε μεγάλο βαθμό την έκβαση του ματς. Οι μπλε της Καλλιθέας εκμεταλλεύτηκαν την ολιγωρία στην άμυνα των κοριτσιών του Μπαμπούνη και βρέθηκαν να προηγούνται με 15-6 και 18-10.

Στην συνέχεια οι κυανόλευκες του Σαρωνικού έδειξαν να ανακάμπτουν, και μείωσαν σε 20-18 και 22-19. Το ματς πήρε άγρια ομορφιά στην συνέχεια, με τις δυο ομάδες να συνεχίζουν κοντά στο σκορ. Με την Καλοκούβαρου να μειώνει σε 22-20, ήρθε μια λάθος επίθεση των γηπεδούχων για το 22-21. Μια άουτ επίθεση της Γκούρι έφερε και πάλι τον Έσπερο στο +2 (23-22), με τις γηπεδούχες να κάνουν στην συνέχεια το 24-22 και να φτάνουν μια ανάσα από το 1-1. Ένα λάθος σέρβις και λάθος θέσεων των κοριτσιών του Έσπερου, έφερε τον Σαρωνικό στο 24-24, με το μπλοκ της Λορέντζου να βάζει τον Σαρωνικό μπροστά με 25-24. Με ένα όμως σερί τριών συνεχόμενων πόντων των γηπεδούχων, ο Έσπερος έφτασε στο 27-25 και στην ισοφάριση.

Η εξέλιξη των τελευταίων πόντων του 2ου σετ λειτούργησε αρνητικά για τις νεαρές βολεϊμπολίστριες του Σαρωνικού, οι οποίες εμφανίστηκαν με κακή ψυχολογία στην συνέχεια, το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα η πολύπειρη ομάδα του Έσπερου να φτάσει με σχετική άνεση αρχικά στο 2-1 με το σετ να λήγει 25-13, και τελικά στην νίκη με το 4ο σετ να λήγει με 25-17. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός φιλοξενεί τον Φοίνικα.

Τα σετ 23-25 (29’), 27-25 (29’), 25-13 (25’), 25-17 (22’).

ΑΟ Σαρωνικός (Μπαμπούνης): Καλοκούβαρου, Λορέντζου, Γκούρι, Σταθοπούλου, Μαρμαρινού, Μπέλλου, Τσιαντούκα, Γιαννούλη, Βογιατζόγλου, Κλέλλη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png