Α.Π.Σ. Άμιλλα-Α.Ο. Σαρωνικός 3-0 σετ. Για την 4η αγωνιστική των γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 3-0 σετ από την Άμιλλα στο Καματερό γνώρισε ο Σαρωνικός για την 4η αγωνιστική της Τοπικής Κατηγορίας των γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ. Οι νεαρές αθλήτριες του Γρηγόρη Μπαμπούνη δε μπόρεσαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να ανταποκριθούν στο εξαιρετικό σέρβις των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να βγάλουν τις πρώτες μπάλες και μοιραία να μην γίνουν δημιουργικές στην επίθεση. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι βολεϊμπολίστριες της Άμιλλας να πάρουν από την αρχή των κάθε σετ μεγάλο προβάδισμα, και να φτάσουν ουσιαστικά σε μια δίκαιη νίκη. Η εμφάνιση των κοριτσιών του Σαρωνικού κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα, έχοντας βέβαια μερικά ελαφρυντικά καθώς ο κορμός ουσιαστικά της γυναικείας ομάδας της Αίγινας αποτελείται κυρίως από κορασίδες, οι οποίες είχαν και το Σάββατο παιχνίδι για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal
Από την άλλη, πιο έμπειρη η ομάδα της Άμιλλας εκμεταλλεύτηκε καταρχήν το εξαιρετικό της σέρβις αλλά φυσικά και την δύναμη της έδρας. Το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής αναμένεται να ξεχαστεί γρήγορα από την ομάδα του Γρηγόρη Μπαμπούνη, με τις νεαρές αθλήτριες του Σαρωνικού να αφοσιώνονται στα παιχνίδια που ακολουθούν. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός υποδέχεται τον Αίολο Ταύρου.
Τα σετ 25-11, 25-16, 25-14.

Α.Ο. Σαρωνικός (Μπαμπούνης): Γκούρι, Λορέντζου, Σταθοπούλου, Καλοκούβαρου, Γιαννούλη, Βογιατζόγλου, Τσιαντούκα, Μπέλλου, Μαρμαρινού, Νικολαΐδου, Κλέλλη.