Α.Ο. Σαρωνικός-Π.Ο.Κ. Έσπερος 3-0 σετ. Για την 5η αγωνιστική των Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα ο Σαρωνικός επικράτησε με σχετική άνεση του ΠΟΚ Έσπερου με 3-0 σετ, για την 5η αγωνιστική των κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, συνεχίζοντας παράλληλα το αήττητο στο πρωτάθλημα. Ανώτερη σε όλα η ομάδα του νησιού στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο ΕΠΑΛ, με τις μικρότερες ηλικιακά (ρόστερ παγκορασίδων) βολεϊμπολίστριες του συλλόγου πάντως, να κερδίζουν τις εντυπώσεις. Στα αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενες της Καλλιθέας μπήκαν καλύτερα στο τάραφλεξ του ΕΠΑΛ, και εκμεταλλευόμενες το χαλαρό ξεκίνημα των γηπεδούχων, προηγήθηκαν με 5-1. Στην συνέχεια το σκηνικό άλλαξε, οι βολεϊμπολίστριες του νησιού αφού άκουσαν τις έντονες παρατηρήσεις του τεχνικού Γρηγόρη Μπαμπούνη, εμφανίστηκαν πιο σοβαρές, με αποτέλεσμα να ξεπεράσουν στο σκορ και γίνουν οι απόλυτοι οδηγοί στο σετ.

Η διαφορά στο σκορ του 1ου σετ όλο και αυξανόταν για τον Σαρωνικό, με τον προπονητή των νησιωτών να ρίχνει στον αγώνα και τις μικρότερες ηλικιακά αθλήτριες, οι οποίες έδειξαν σε εξαιρετική κατάσταση. Η διαφορά ποιότητας των δυο ομάδων φάνηκε ξεκάθαρα, με το τελικό σκορ στο 1ο σετ να είναι 25-14. Στο 2ο σετ ο Σαρωνικός μπήκε με απόλυτη συγκέντρωση στον στόχο που δεν ήταν άλλος από το καθαρό 3-0. Με όπλο το εξαιρετικό σέρβις αλλά και τις αποτελεσματικές επιθέσεις, οι γηπεδούχες ήταν εντυπωσιακές, φτάνοντας εύκολα στο 25-18. Στο 3ο σετ ο Σαρωνικός και με το υπέρ του 2-0, ξεκίνησε με άλλον αέρα παίρνοντας από την αρχή μεγάλο προβάδισμα. Οι φιλοξενούμενες όμως με αντεπίθεση διαρκείας κατάφεραν να φέρουν το σετ στην ισορροπία, κυρίως λόγω των λανθασμένων υποδοχών των κοριτσιών του Σαρωνικού. Το ματς είναι στο 20-20, με την κυανόλευκες του Έσπερου να βάζουν δύσκολα στις νεαρές αθλήτριες της Αίγινας, οι οποίες όμως με τεράστια ψυχραιμία, κατάφεραν να φέρουν τα πάντα στα μέτρα τους και να φτάσουν στο 25-22 και στο 3-0, το οποίο βάση της γενικής εικόνας των δυο, ήρθε με σχετική άνεση.

Η συνολική εικόνα των κοριτσιών του Σαρωνικού ικανοποίησε στο έπακρο τον έμπειρο τεχνικό Γρηγόρη Μπαμπούνη, ο οποίος εξήρε την αγωνιστική εικόνα κυρίως των μικρών του συλλόγου. Μάλιστα κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, οι αρκετοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στο κλειστό του ΕΠΑΛ, έδωσαν το ζεστό χειροκρότημα τους στις μικρές του Σαρωνικού, οι οποίες έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία. Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν ο Ντίνος Νεστορίδης και η Μαρία Δρακοπούλου. Την επόμενη αγωνιστική (6η) ο Σαρωνικός υποδέχεται τον ΓΣ Πετρούπολης, ενώ εκκρεμεί το αναβληθέν παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με τον Πήγασο Χαϊδαρίου εκτός έδρας.

Τα σετ 25-14 (22’), 25-18 (25’), 25-22 (20’)

Α.Ο. Σαρωνικός (Μπαμπούνης): Νικολαΐδου, Λορέντζου, Σταθοπούλου, Μητρομελέτη, Τσιαντούκα, Μαρμαρινού, Μαλτέζου, Γκούρι, Καλοκούβαρου, Ρωπαΐτη, Κόστερ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png