Α.Ο. Αστέρας Νίκαιας-Α.Ο. Σαρωνικός 3-0 σετ. Για την 7η αγωνιστική της Τοπικής Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης
Την ήττα με 3-0 σετ από τον Αστέρα Νίκαιας γνώρισε το μεσημέρι της Κυριακής ο Σαρωνικός, για την 7η αγωνιστική της τοπικής γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ. Η ομάδα της Αίγινας δεν έπιασε σπουδαία απόδοση, με αποτέλεσμα η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών με σχετική άνεση. Η ομάδα του Αστέρα μπήκε ιδανικά στον αγώνα και με όπλο κυρίως την εμπειρία, κατάφερε να πάρει το 1ο σετ με 25-16 και να κάνει το 1-0.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal





Ίδια εικόνα και στο 2ο σετ, με τις γηπεδούχες εμφανώς καλύτερες, να παίρνουν από την αρχή μεγάλο προβάδισμα, το οποίο δεν έχασαν σε κανένα σημείο με αποτέλεσμα να φτάσουν εύκολα στο 25-14 και μία ανάσα από την καθαρή νίκη. Στο 3ο σετ οι φιλοξενούμενες του Γρηγόρη Μπαμπούνη προσπάθησαν να φανούν πιο ανταγωνιστικές, και με τον έμπειρο προπονητή να πραγματοποιεί διάφορα σχήματα, κατάφεραν να βάλουν δύσκολα στον Αστέρα, που όμως με την εμπειρία αρκετών αθλητριών του κατάφερε να φτάσει πρώτος στους 25 πόντους, αφήνοντας τις κυανόλευκες του νησιού στους 20. Αυτή ήταν η 7η νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές για τον Αστέρα, ο οποίος οδεύει σταθερά προς την κατάκτηση της 1ης θέσης στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, η εμφανώς κουρασμένη ομάδα του Σαρωνικού, δεν κατάφερε να εμφανιστεί πιο ανταγωνιστική στο παρκέ του κλειστού Ζαβαριάν, με το ματς πλέον να ανήκει στο παρελθόν για τους ανθρώπους της νησιώτικης ομάδας. Να θυμίσουμε ότι η γυναικεία ομάδα του Σαρωνικού αποτελείται κυρίως από κορασίδες, οι οποίες το Σάββατο είχαν αγώνα για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ, ένα ματς το οποίο κρίθηκε στο 5ο σετ (Γ.Σ Πετρούπολης-Σαρωνικός 2-3).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Αστέρα σε κάθε εντός έδρας ματς, έχει καθιερώσει την ανάδειξη του MVP της αναμέτρησης. Τον συγκεκριμένο τίτλο πήρε η Μπιάνκα Γκούρι του Σαρωνικού. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός υποδέχεται τον Μελά Αγίου Ελευθερίου.

Τα σετ 25-16, 25-14, 25-20.

Α.Ο. Σαρωνικός (Μπαμπούνης): Μπέλλου, Λορέντζου, Γκούρι, Σταθοπούλου, Καλοκούβαρου, Κλέλλη, Γιαννούλη, Βογιατζόγλου, Τσιαντούκα, Μαρμαρινού, Μαλτέζου,


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png