Α.Ο. Σαρωνικός - Κρόνος Αγίων Αναργύρων 3-0 σετ. Για την 10η αγωνιστική της Τοπικής Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Χωρίς να συναντήσει την παραμικρή δυσκολία ο Σαρωνικός επικράτησε με 3-0 σετ του Κρόνου Αγίων Αναργύρων, για 10η αγωνιστική της Τοπικής Κατηγορίας Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ. Το κυριακάτικο παιχνίδι του ΕΠΑΛ είχε μοναδικό πρωταγωνιστή τον Σαρωνικό, με τις βολεϊμπολίστριες του νησιού να δείχνουν από την αρχή ότι θα είναι το ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχες ξεκίνησαν κάπως νωθρά το ματς και προηγήθηκαν με 9-5. Στην συνέχεια όμως με απόλυτη συγκέντρωση, ξέφυγαν με 16-6, με τον τεχνικό Γρηγόρη Μπαμπούνη βλέποντας την εμφανή διαφορά δύναμης των δύο ομάδων να πραγματοποιεί αρκετές αλλαγές, δίνοντας την ευκαιρία στις μικρότερες ηλικιακά αθλήτριες της νησιώτικης ομάδας, να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Ο Σαρωνικός έκανε το 1-0 με το σετ να λήγει 25-18, με τις νεαρές βολεϊμπολίστριες του νησιού να δείχνουν σε αρκετά καλή κατάσταση.

Ίδια σχεδόν εικόνα και στο 2ο σετ, με τις κυανόλευκες να κυριαρχούν και τις φιλοξενούμενες να αδυνατούν να ακολουθήσουν στο τάραφλεξ του ΕΠΑΛ. Ο Σαρωνικός με εξαιρετικό σέρβις και αποτελεσματικές επιθέσεις βρέθηκε μπροστά με 11-4 αρχικά και 20-9 στην συνέχεια. Το ματς είναι πλέον στο 23-12, με τις φιλοξενούμενες να εκμεταλλεύονται την χαλαρότητα των γηπεδούχων και με 6-0 σερί μείωσαν 23-18, με την νησιώτικη όμως ομάδα να φτάνει στο 25-18 και στο 2-0. Το 3ο σετ ξεκίνησε καλύτερα για την ομάδα των Αγίων Αναργύρων, καθώς προηγήθηκε με 3-0. Γρήγορα όμως ο Σαρωνικός επέστρεψε, με αποτέλεσμα να προηγηθεί με 4-3, ενώ στην συνέχεια πήγε την διαφορά στο +6 (11-5). Με όπλο τις επιτυχημένες προσπάθειες στην επίθεση, οι γηπεδούχες προηγήθηκαν με 18-8 και 21-9. για να κάνουν την εμφάνισή τους τα πολλά και σε αρκετές περιπτώσεις αβίαστα λάθη και να φέρουν τον Κρόνο κοντά στο σκορ.

Με σερί 7-0 οι φιλοξενούμενες μείωσαν σε 21-16 αρχικά, ενώ στην συνέχεια σε 22-19, αγχώνοντας για λίγο τις αθλήτριες του Σαρωνικού, οι οποίες έδειξαν στην συνέχεια την απαιτούμενη σοβαρότητα, φτάνοντας στο 25-20 και στο 3-0. Το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι, οι οποίοι είδαν από κοντά την ανωτερότητα των κοριτσιών του Σαρωνικού έναντι του Κρόνου Αγίων Αναργύρων, ο οποίος έδειξε πολλές αδυναμίες. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός φιλοξενείται από τον Άρη Αμφιάλης. Αξίζει τέλος να σημειωθεί, ότι οι περισσότερες βολεϊμπολίστριες των γυναικών του Σαρωνικού, αποτελούν το ρόστερ των κορασίδων του συλλόγου, οι οποίες το Σάββατο επικράτησαν με 3-0 σετ στο ντέρμπι με την Άρτεμις στον Κορυδαλλό ενώ στην συνέχεια αποκλείστηκαν στο λιμάνι του Πειραιά λόγω απαγορευτικού. Η αποστολή μάλιστα γύρισε το πρωί (12.00) της Κυριακής, με τις αθλήτριες να μεταβαίνουν ουσιαστικά κατευθείαν στο κλειστό του ΕΠΑΛ για να αγωνιστούν κόντρα στον Κρόνο Αγίων Αναργύρων. Τα σετ 25-18, 25-18, 25-20.

Α.Ο. Σαρωνικός (Μπαμπούνης): Καλοκούβαρου, Σταθοπούλου, Γκούρι, Τσιαντούκα, Κλέλλη, Βογιατζόγλου, Μαρμαρινού, Κόστερ, Μαλτέζου, Νικολαΐδη, Γιαννούλη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png