Α.Ο. Σαρωνικός-Α.Σ. Ηλιούπολης 3-0 σετ. Για την 10η αγωνιστική των Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ.


Ρεπορτάζ - video: Σταύρος Ρωπαΐτης.
Μπορεί εδώ και λίγες ημέρες τα αγωνιστικά τμήματα των ομάδων της Αίγινας να απολαμβάνουν τις διακοπές των Χριστουγέννων, κάτι τέτοιο όμως δεν συμβαίνει με τις κορασίδες του Σαρωνικού στο βόλεϋ, οι οποίες το Σάββατο το μεσημέρι φιλοξένησαν τον Α.Σ. Ηλιούπολης για την 10η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ. Η ομάδα του νησιού επικράτησε με σχετική άνεση 3-0 σετ, συνεχίζοντας την μέχρι στιγμής αήττητη παρουσία της στο πρωτάθλημα. Τα νεαρά κορίτσια του Γρηγόρη Μπαμπούνη παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό βόλεϋ, δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης, κόντρα στην ομάδα της Ηλιούπολης η οποία έδειξε αδυναμίες στο παιχνίδι της. Στα αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενες μπήκαν πιο δυνατά στο τάραφλεξ του ΕΠΑΛ, και προηγήθηκαν με 6-3 και 8-4, εκμεταλλευόμενες κυρίως το νωθρό ξεκίνημα του Σαρωνικού.

Οι γηπεδούχες αφού άκουσαν τις εντονότατες παρατηρήσεις του έμπειρου τεχνικού, διόρθωσαν καταρχήν τα λάθη στην άμυνα και με όπλο τις αποτελεσματικές επιθέσεις, με ένα σερί 5-0, πέρασαν μπροστά με 9-8. Το σετ στην συνέχεια πήγε πόντο-πόντο μέχρι τους 11 πόντους, με το νέο 'ξέσπασμα' των κοριτσιών του νησιού να τους φέρνει μπροστά με 16-11. Οι μπλε της Ηλιούπολης μείωσαν σε 18-15, για να έρθει ένα νέο σερί (5-0) και να φέρει τον Σαρωνικό στο +8 (23-15), με την νησιώτικη ομάδα να φτάνει στο 25-19 και στο 1-0. Στο 2ο σετ οι νεαρές βολεϊμπολίστριες της Αίγινας εμφανίστηκαν σαφώς πιο βελτιωμένες σε σχέση με την αρχή του 1ου, παίρνοντας από την αρχή ξεκάθαρο προβάδισμα (10-4), το οποίο κράτησαν ως το τέλος, έχοντας ως όπλο τους το εκπληκτικό σέρβις. Το σετ έληξε με το ευρύ 25-15, με τον Σαρωνικό να κάνει το αποφασιστικό βήμα για μια καθαρή νίκη. Στο 3ο σετ και με την ψυχολογία σε υψηλά επίπεδα, οι αθλήτριες του νησιώτικου συλλόγου έκαναν ότι ήθελαν τον αντίπαλο και προηγήθηκαν με 9-3 και 18-9. Με άριστες υποδοχές και σωστά στοχευμένες επιθέσεις, οι γηπεδούχες έφτασαν εύκολα στο 25-16 και στο 3-0. Όπως είναι φυσικό, ο προπονητής του Σαρωνικού έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των αθλητριών του, ενώ εξήρε την αγωνιστική εικόνα που έδειξαν οι μικρότερες ηλικιακά βολεϊμπολίστριες του συλλόγου. Αυτή ήταν η 8η νίκη του Σαρωνικού στο πρωτάθλημα, με την μοναδική αήττητη ομάδα του ομίλου να έχει και δύο παιχνίδια λιγότερα (4η αγων. με Πήγασο Χαΐδαρίου εκτός και 7η αγων. με Ίλιον εκτός). Συνέχεια στο αήττητο λοιπόν για τις εντυπωσιακές φέτος κορασίδες του Σαρωνικού, οι οποίες έδειξαν για ακόμα ένα παιχνίδι ότι διαθέτουν ένα πολύ δυνατό σύνολο. Διαιτητές του αγώνα ήταν η Μαρία Δρακοπούλου και ο Ντίνος Νεστορίδης. Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι κορασίδες του Σαρωνικού ευχήθηκαν στην κάμερα του Aegina Portal καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο.

Τα σετ 25-19 (22'), 25-15 (17'), 25-16 (20').

Α.Ο. Σαρωνικός (Μπαμπούνης): Λορέντζου, Καλοκούβαρου, Τσιαντούκα, Μπέλλου, Σταθοπούλου, Ρωπαΐτη, Μητρομελέτη, Μαλτέζου, Γκούρι, Μαρμαρινού.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png