Α.Ο. Πήγασος Χαϊδαρίου-Α.Ο. Σαρωνικός 0-3 σετ. Για το εξ αναβολής παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής των Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Χωρίς να συναντήσει την παραμικρή δυσκολία ο Σαρωνικός έφυγε με το διπλό από το κλειστό του Χαϊδαρίου επικρατώντας με 3-0 σετ του τοπικού Πήγασου για το πρωτάθλημα των κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, συνεχίζοντας την εκπληκτική του πορεία, όντας αήττητος. Οι κορασίδες του Γρηγόρη Μπαμπούνη στο εξ αναβολής ματς της 4ης αγωνιστικής (11 Νοεμβρίου) ήταν απολαυστικές για ακόμα μια φορά και έφτασαν στην 9η νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια, μπαίνοντας έτσι με το δεξί στο 2018.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal




Στα αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενες ξεκίνησαν εντυπωσιακά και προηγήθηκαν αρχικά με 9-4 και 13-5, δείχνοντας από την αρχή ότι θα είναι τα αφεντικά της αναμέτρησης. Οι αθλήτριες του Χαϊδαρίου έδειχναν ανήμπορες να αντιδράσουν, με τις αντίστοιχες του νησιού να δείχνουν σε εξαιρετική κατάσταση και να φτάνουν την διαφορά στους +13 (7-20), και να παίρνουν έτσι με ευκολία το 1ο σετ με 25-13. Ίδια σχεδόν εικόνα και στο 2ο σετ, με τις φιλοξενούμενες να είναι κυρίαρχες και τις γηπεδούχες να δείχνουν αρκετές αδυναμίες.

Ο Σαρωνικός πήρε από την αρχή τα ηνία του σετ και προηγήθηκε με 12-4 αρχικά και 19-7 στην συνέχεια, με κύριο όπλο του το εξαιρετικό σέρβις και τις αποτελεσματικές επιθέσεις. Η ομάδα της Αίγινας έφτασε σβηστά στο 25-14 και μια ανάσα από την καθαρή νίκη η οποία σύμφωνα με την αγωνιστική εικόνα των δυο αντιπάλων, ήρθε με συνοπτικές διαδικασίες. Οι νεαρές βολεϊμπολίστριες παρά το νωθρό ξεκίνημα, το οποίο έφερε τον Πήγασο κοντά στο σκορ (4-6 και 9-10), έδειξαν την απαιτούμενη προσοχή στην συνέχεια, με αποτέλεσμα με ένα σερί 7-0 να πάνε το σετ στο 17-9, με το παιχνίδι πλέον να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Αυτή ήταν η 9η νίκη των κορασίδων οι οποίες συνεχίζουν αήττητες μετά από 10 αγωνιστικές (εκκρεμεί το αναβληθέν παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής με το Ίλιον). Όπως είναι λογικό ο έμπειρος τεχνικός του Σαρωνικού έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την διάθεση και την αγωνιστική εικόνα των αθλητριών του, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει τα εύσημα και στις μικρότερες ηλικιακά βολεϊμπολίστριες του συλλόγου οι οποίες έδειξαν για ακόμα μια φορά καλά στοιχεία.

Τα σετ 13-25, 14-25, 16-25.

Α.Ο. Σαρωνικός (Μπαμπούνης): Καλοκούβαρου, Σταθοπούλου, Λορέντζου, Τσιαντούκα, Γκούρι, Νικολαΐδη, Κόστερ, Μαρμαρινού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png