Α.Π.Σ. Άλιμος-Α.Ο. Σαρωνικός 3-0 σετ. Για την 13η αγωνιστική των Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Μετά από 11 σερί νικηφόρους αγώνες στο πρωτάθλημα των κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός (με ένα παιχνίδι λιγότερο) γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ από τον Άλιμο, στο απόλυτο ντέρμπι κορυφής της 13ης αγωνιστικής. Πριν το παιχνίδι του κλειστού του Αλίμου, η ομάδα των Νοτίων Προαστίων βρισκόταν στην 1η θέση με 34 βαθμούς σε 12 αγώνες, με 11 νίκες και 1 ήττα, από τον Σαρωνικό (2-3 σετ, 2η αγωνιστική). Από την άλλη, η ομάδα του νησιού ήταν 2η με 31β σε 12 αγωνιστικές, με 11 νίκες και 1 παιχνίδι λιγότερο (7η αγων. με Ίλιον). Στόχος του Σαρωνικού στο ματς με τον Άλιμο ήταν η νίκη με οποιοδήποτε σκορ ή ήττα με 3-2 σετ, καθώς ο Άλιμος είχε 1 παραπάνω χαμένο σετ στο πρωτάθλημα.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal







Αυτό σήμαινε ότι η ομάδα της Αίγινας θα γινόταν αυτομάτως ξεκάθαρο φαβορί (βάση της γενικής εικόνας της ομάδας) για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, για το οποίο πλέον μετά και την καθαρή νίκη, είναι δύσκολο και δείχνει να πηγαίνει στον Άλιμο, αν και υπάρχουν αρκετές αγωνιστικές ακόμα. Στα αγωνιστικά, οι γηπεδούχες έδειξαν αρκετά διαβασμένες για το παιχνίδι της ομάδας του Γρηγόρη Μπαμπούνη, και κατάφεραν εκμεταλλευόμενες την νωθρή εικόνα των νησιωτών, να προηγηθούν με 1-0, με το σετ να λήγει 25-15. Στο 2ο σετ τα κορίτσια του Σαρωνικού έδειξαν σαφώς πιο βελτιωμένα, με το ντέρμπι να παίρνει άγρια ομορφιά προς το τέλος. Το σκορ είναι 22-21 για τον Σαρωνικό, με τον Άλιμο όμως να κάνει ένα απίστευτο σερί 4-0, και να φτάνει στο 2-0, μέσα σε αποθέωση. Το 3ο σετ και με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν άλλη επιλογή, ήταν άκρως συγκλονιστικό, αφού κρίθηκε εντελώς στις λεπτομέρειες και με μεγάλο σκορ. Ο μπλε της Αίγινας προηγήθηκαν με 23-19, με τις κυανοκίτρινες να απαντούν και να ισοφαρίζουν σε 23-23. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, το σετ πήγαινε πόντο-πόντο, με τον Σαρωνικό να έχει τις ευκαιρίες να το πάρει και να μειώσει, δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε. Προηγήθηκε 24-23, 25-24, 26-25 και 28-27, με τις βολεϊμπολίστριες του Αλίμου με ένα σερί 3-0, να φτάνουν στο 30-28 και στην σπουδαία αυτή νίκη.

Όπως είναι φυσιολογικό, η απογοήτευση ήταν εμφανής στα πρόσωπα των νεαρών αθλητριών του Σαρωνικού, με τον προπονητή Γρηγόρη Μπαμπούνη να προσπαθεί να τους τονώσει το ηθικό, λέγοντας τους πως ακόμα τίποτα δεν έχει κριθεί. Τα σετ 25-15, 25-22, 30-28 Α.Ο. Σαρωνικός (Μπαμπούνης): Γκούρι, Λορέντζου, Καλοκούβαρου, Σταθοπούλου, Μητρομελέτη, Τσιαντούκα, Μπέλλου, Μαρμαρινού, Μαλτέζου, Ρωπαΐτη, Νικολαΐδη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png