Α.Ο. Ένωση Ιλίου-Α.Ο. Σαρωνικός 0-3 σετ. Για το εξ' αναβολής παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής των Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την 12η νίκη του μετά από 13 αγωνιστικές πανηγυρίζει από το μεσημέρι της Τρίτης (30/1) ο Σαρωνικός, ο οποίος επικράτησε με σχετική άνεση με 3-0 σετ της Ένωσης Ιλίου για το εξ αναβολής παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής των κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ. Ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν αρχικά ορισμένος στις 2 Δεκεμβρίου, αλλά λόγω του απαγορευτικού του απόπλου εκείνη την ημέρα είχε αναβληθεί, με την διοργανώτρια αρχή της ΕΣΠΕΔΑ να το ορίζει με νέα ημερομηνία (30/1). Το παιχνίδι λοιπόν του κλειστού ‘Γεώργος Κακούρης‘ διεξήχθη κανονικά, με τον Σαρωνικό να περνάει ένα ευχάριστο μεσημέρι, επικρατώντας με 3-0 σετ της Ένωσης Ιλίου. Στα αγωνιστικά, οι νεαρές βολεϊμπολίστριες του Γρηγόρη Μπαμπούνη μπήκαν από την αρχή συγκεντρωμένα, με τον έμπειρο τεχνικό να τους ζητάει όσο το δυνατό λιγότερα λάθη.

Ο Σαρωνικός πήρε ξεκάθαρα τα ηνία από την αρχή, καθώς προηγήθηκε με 7-0. Το εξαιρετικό σέρβις και η άριστες επιθέσεις έφεραν γρήγορα το 21-8, με την ομάδα της Αίγινας να φτάνει σβηστά στο 25-14 και στο 0-1. Ίδιο σκηνικό και στο 2ο, με την νησιώτικη ομάδα να ξεκινάει με 6-0 το σετ, με την συνέχεια να είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή. Με πολλούς και συνεχόμενους άσσους, οι φιλοξενούμενες αύξησαν την διαφορά, με το 0-2 να έρχεται με σχετική άνεση. Το 25-13 είναι ο απόλυτος καθρέπτης της αγωνιστικής εικόνας των δυο ομάδων, καθώς από τη μια ο Σαρωνικός με συγκέντρωση στο παιχνίδι του, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα του Ιλίου, η οποία εμφάνισε πολλές αδυναμίες στο παιχνίδι της.

Το 3ο σετ ήταν εντελώς διαφορετικό, καθώς τα κορίτσια του Σαρωνικού βλέποντας πως η νίκη θα ερχόταν πολύ εύκολα, χαλάρωσαν με αποτέλεσμα οι γηπεδούχες να το εκμεταλλευτούν και να τις κοντράρουν στα ίσα. Το σετ ξεκίνησε ισορροπημένα (5-5), με την Ένωση Ιλίου να φτάνει με ένα σερί 3-0 στο 8-5. Ένα ξέσπασμα των νησιωτών τους έφερε μπροστά με 14-9, με τις κυανοκίτρινες να απαντούν και να μειώνουν σε 13-15. Το σετ οδεύει προς το τέλος του, με τις μπλε του νησιού να προηγούνται με 24-21, με την συνέχεια να είναι συγκλονιστική.

Ένα νέο σερί 3-0 των γηπεδούχων έφερε το 24-24, με το σετ να βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού. Με τεράστια όμως ψυχραιμία, η Μυρτώ Λορέντζου μετά από άριστη συνεργασία με την πασαδόρο Βίκυ Σταθοπούλου, σημείωσε το 25-24, για να έρθει η Μπιάνκα Γκούρι να αποκαταστήσει την τάξη με τον τελευταίο πόντο του ματς. Η διάθεση που έδειξαν οι αθλήτριες στο παρκέ του κλειστού 'Γεώργιος Κακούρης', άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον τεχνικό του Σαρωνικού Γρηγόρη Μπαμπούνη, ο οποίος χρησιμοποίησε όλες τις βολεϊμπολίστριες που είχε στην διάθεσή του, με τις μικρότερες ηλικιακά να αφήνουν εξαιρετικές εντυπώσεις. Αξίζει να σημειωθεί τέλος, ότι με το συγκεκριμένο εξ αναβολής παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής, κλείνει ουσιαστικά ένα μικρός αγωνιστικός  'Γολγοθάς' για τα κορίτσια του Σαρωνικού, καθώς μέσα σε 4 ημέρες έδωσαν 3 αγώνες.

Τα σετ 13-25, 14-25, 24-26.

Α.Ο. Σαρωνικός (Μπαμπούνης): Καλοκούβαρου, Σταθοπούλου, Γκούρι, Μαλτέζου, Μητρομελέτη, Λορέντζου, Ρωπαΐτη, Τσιαντούκα, Νικολαΐδη, Μαρμαρινού, Μπέλλου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png