Α.Ο. Τελαμών - Α.Ο. Σαρωνικός 3-1 σετ. Για την 14η αγωνιστική των Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 3-1 σετ από τον Τελαμώνα στην Σαλαμίνα γνώρισε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Σαρωνικός για την 14η αγωνιστική των Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ. Μακριά από τον καλό τους εαυτό τα νεαρά κορίτσια του Γρηγόρη Μπαμπούνη, δεν κατάφεραν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, κόντρα σε μια ομάδα η οποία χωρίς να δείξει κάτι ιδιαίτερο πήρε την νίκη με 3-1, εκμεταλλευόμενη κυρίως τα πολλά λάθη των φιλοξενούμενων. Το παιχνίδι του κλειστού της Σαλαμίνας ξεκίνησε ιδανικά για τον Σαρωνικό, ο οποίος με απόλυτη συγκέντρωση έφτασε στο 25-16 και στο 0-1.

Δυστυχώς όμως, η καλή εικόνα της ομάδας της Αίγινας δεν είχε συνέχεια, καθώς τα πολλά και κυρίως αβίαστα λάθη, έφεραν τις γηπεδούχες του Τελαμώνα να κυριαρχούν και να φτάνουν εύκολα στο 1-1 με το σετ να λήγει 25-19. Τα πολλά λάθη για τον Σαρωνικό συνεχίστηκαν και στο 3ο σετ, με πολλά χαμένα σέρβις και κακές επιλογές επιθετικά. Από την άλλη, η ομάδα του Τελαμώνα πιο συγκεντρωμένη, έφτασε σβηστά στο 25-14 και στο 2-1. Στο 4ο σετ ο Σαρωνικός βελτίωσε το παιχνίδι του, και περιορίζοντας σε μεγάλο βαθμό τα λάθη, πήρε τα ηνία, με αποτέλεσμα να πάρει σοβαρό προβάδισμα προς το τέλος. Το σκορ είναι 21-16 για τις μπλε, με τις γηπεδούχες να κάνουν την αντεπίθεση τους. Ο Σαρωνικός προηγήθηκε 23-20 και ένα βήμα πριν στείλει το ματς σε 5ο σετ, αλλά ένα απίστευτο σερί 4-0, έφερε τον Τελαμώνα σε θέση ισχύος. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 24-24, με τους γηπεδούχους να φτάνουν στο 26-24 και στο τελικό 3-1. Όπως είναι λογικό, στις τάξεις των ανθρώπων του Σαρωνικού υπάρχει απογοήτευση για το αρνητικό αυτό αποτέλεσμα, και κυρίως από την κακή εικόνα της ομάδας, κάτι το οποίο δεν μας έχει συνηθίσει τελευταία.

Τα σετ 16-25, 25-19, 25-14, 26-24.

ΑΟ Σαρωνικός (Μπαμπούνης): Σταθοπούλου, Λορέντζου, Τσιαντούκα, Γκούρι, Καλοκούβαρου, Μαλτέζου, Μπέλλου, Μητρομελέτη, Ρωπαΐτη, Νικολαΐδη, Μαρμαρινού.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png