Α.Ο. Σαρωνικός-Πήγασος Χαϊδαρίου 3-0 σετ. Για την 15η αγωνιστική των Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα και με τις μικρότερες ηλικιακά βολεϊμπολίστριες να παίρνουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, ο Σαρωνικός επικράτησε με 3-0 σετ του Πήγασου Χαϊδαρίου για την 15η αγωνιστική των Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ. Η διαφορά δυναμικότητας των δυο αντιπάλων του ΕΠΑΛ, έδωσε την ευκαιρία στον τεχνικό Γρηγόρη Μπαμπούνη να ξεκουράσει τον βασικό κορμό της ομάδας, ρίχνοντας στην μάχη τις μικρότερες ηλικιακά αθλήτριες, οι οποίες έδειξαν σε εξαιρετική κατάσταση. Στα αγωνιστικά, το μεσημεριανό ματς του Σαββάτου δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής, καθώς οι μπλε της Αίγινας έδειξαν από την αρχή τις διαθέσεις τους, με αποτέλεσμα να κυριαρχήσουν πλήρως. Με όπλο το πολύ καλό σέρβις αλλά και τις απόλυτα επιτυχημένες επιθέσεις, η ομάδα του νησιού πήρε με σχετική άνεση το 1ο σετ με 25-14. Ίδια εικόνα και στο 2ο σετ, με τις γηπεδούχες ολοκληρωτικές, να μην επιτρέπουν στον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει κάτι από το συγκεκριμένο ματς. Το 25-15 μαρτυρά την πλήρη κυριαρχία των αθλητριών του Σαρωνικού, κόντρα σε μια ομάδα που εμφάνισε αρκετές αδυναμίες.

Το 3ο σετ ο Σαρωνικός θα μπορούσε να το είχε τελειώσει με μεγαλύτερη διαφορά, καθώς οι φιλοξενούμενες εκμεταλλεύτηκαν την μερική χαλάρωση των κοριτσιών του Γρηγόρη Μπαμπούνη προς στο τέλος, και πήραν περισσότερους πόντους σε σχέση με τα δύο προηγούμενα σετ. Παρ' όλα αυτά, οι γηπεδούχες δεν αγχώθηκαν (η διαφορά ήταν ήδη μεγάλη), και έφτασαν με σβηστές τις μηχανές στο 25-16 και στο άνετο 3-0. Απόλυτα ευχαριστημένος και ειδικά από τις μικρές του Σαρωνικού, έμεινε ο έμπειρος τεχνικός των νησιωτών ο οποίος ζήτησε ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια, καθώς ακολουθούν πολλά και δύσκολα παιχνίδια στην συνέχεια. Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ο Σαρωνικός παρατάχθηκε στον σαββατιάτικο αγώνα χωρίς την Μυρτώ Λορέντζου, η οποία έχει υποστεί ένα ελαφρύ κάταγμα στον αντίχειρα, στον οποίο έχει τοποθετηθεί ειδικός νάρθηκας. Η 17χρονη κεντρικός βρέθηκε κανονικά στον πάγκο, χωρίς όμως να μπορεί να αγωνιστεί. Η ταλαντούχα βολεϊμπολίστρια του Σαρωνικού αναμένεται να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους σε 10 μέρες.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν ο Ντίνος Νεστορίδης και η Μαρία Δρακοπούλου.

Τα σετ 25-14 (22'), 25-15 (20'), 25-16 (22').

Α.Ο. Σαρωνικός (Μπαμπούνης): Τσιαντούκα, Καλοκούβαρου, Μπέλλου, Γκούρι, Κόστερ, Μαλτέζου, Μαρμαρινού, Ρωπαΐτη, Νικολαΐδη, Νομικού, Μητρομελέτη, Σταθοπούλου, Λορέντζου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png