Γ.Σ. Ειρήνης-Α.Ο. Σαρωνικός 0-3 σετ. Για την 17η αγωνιστική της Τοπικής Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Με ένα σπουδαίο διπλό εν όψη δύσκολης συνέχειας επέστρεψε στην Αίγινα η αποστολή του Σαρωνικού από το Νέο Κλειστό του Κορυδαλλού. Η ομάδα του νησιού επικράτησε με 3-0 σετ της Ειρήνης για την 17η αγωνιστική της Τοπικής Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ, μετά από εξαιρετική εμφάνιση. Το συγκρότημα του Γρηγόρη Μπαμπούνη ήταν εντυπωσιακό, φτάνοντας με σχετική ευκολία στην νίκη, αν και παρατάχθηκε στο παρκέ με σημαντικές απουσίες. Πιο συγκεκριμένα, από το ματς έλλειπαν οι τραυματίες Μυρτώ Λορέντζου (χτύπημα στον αντίχειρα), Τατιάνα Γιαννούλη (πρόβλημα στη μέση) και Ελένη Μπέλλου (διάστρεμμα), με τα προβλήματα όμως να μη σταματούν εκεί, καθώς η λίμπερο Κατερίνα Κλέλλη δεν αγωνίστηκε καθόλου στο 3ο σετ, λόγω αδιαθεσίας. Συγκεκριμένα η 19χρονη ταλαντούχα βολλεϊμπολίστρια του Σαρωνικού αισθάνθηκε μερική αδιαθεσία από την αρχή της αναμέτρησης, και παρ' όλα αυτά αγωνίστηκε στα δύο πρώτα σετ, ενώ στο 3ο τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για εκείνη με αποτέλεσμα να μη μπορεί να συνεχίσει, παρακολουθώντας τις προσπάθειες των συμπαικτριών της από τον πάγκο. Στα αγωνιστικά τώρα, οι φιλοξενούμενες μπήκαν από την αρχή συγκεντρωμένες και με απόλυτη αφοσίωση έφτασαν εύκολα στο 0-1, με το σετ να λήγει 25-18.

Το 2ο σετ ήταν πιο αμφίρροπο στην αρχή, με τις γηπεδούχες να προηγούνται με 13-10, με τον Σαρωνικό όμως να απαντάει και να προσπερνάει με 18-15. Η ομάδα του Κορυδαλλού μείωσε σε 18-20, με τα κορίτσια όμως του Γρηγόρη Μπαμπούνη να μην επιτρέπουν στην Ειρήνη να πιστέψει για κάτι καλύτερο και με 25-19, να κάνουν το 0-2. Στην συνέχεια και με την ψυχολογία στα ύψη, ο Σαρωνικός μετέτρεψε το 3ο σετ σε τυπική διαδικασία, παίρνοντας από την αρχή μεγάλο προβάδισμα (12-7, 16-11, 21-12) με αποτέλεσμα να φτάσει σβηστά στο 25-13 και στο 3-0. Αυτή ήταν η 8η νίκη του Σαρωνικού στο φετινό πρωτάθλημα, με τα νεαρά κορίτσια της ομάδας να πραγματοποιούν ίσως και το καλύτερο φετινό τους παιχνίδι. Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση αλλά και την νίκη, εμφανίστηκε ο έμπειρος τεχνικός των νησιωτών, ο οποίος παρά τα προβλήματα απουσιών είδε από τις νεαρές αθλήτριες του πάθος και αποφασιστικότητα, κόντρα σε μια αρκετά δυνατή ομάδα, κυρίως στην έδρα της. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός υποδέχεται τον Αστέρα Νίκαιας.

Τα σετ 18-25 (25'), 19-25 (30'), 13-25 (24').

Α.Ο. Σαρωνικός (Μπαμπούνης): Καλοκούβαρου, Γκούρι, Τσιαντούκα, Σταθοπούλου, Νικολαΐδη, Κλέλλη, Μαρμαρινού, Βογιατζόγλου, Ρωπαΐτη.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png