Π.Ο.Κ. Έσπερος-Α.Ο. Σαρωνικός 1-3 σετ. Για την 16η αγωνιστική των Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ ο Σαρωνικός επικράτησε τελικά με 3-1 σετ του Έσπερου στο κλειστό ‘Εθνικής Αντιστασεως’ για την 16η αγωνιστική, συνεχίζοντας την εξαιρετική του πορεία στο πρωτάθλημα των κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ. Τα νεαρά κορίτσια του Γρηγόρη Μπαμπούνη μπήκαν εμφανώς νωθρά στο 1ο σετ, με τις κυανόλευκες της Καλλιθέας να το εκμεταλλεύονται και να φτάνουν στο 25-17 και στο 1-0. Οι εντονότατες παρατηρήσεις του έμπειρου coach αφύπνισαν τις βολεϊμπολίστριες του Σαρωνικού, οι οποίες ήταν σαφώς πιο βελτιωμένες στην συνέχεια. Με κύριο όπλο τις άριστες υποδοχές και τις σωστές επιλογές στην επίθεση, οι φιλοξενούμενες έφτασαν στην ισοφάριση, μετά από ένα άκρως αμφίρροπο 2ο σετ (26-24). Από εκείνο το σημείο και έπειτα, τα πράγματα έγιναν σαφώς πιο εύκολα για την ομάδα της Αίγινας η οποία στο 3ο σετ ήταν απολαυστική.

Οι ταλαντούχες βολεϊμπολίστριες του νησιού πήραν από την αρχή το προβάδισμα (11-6 και 21-10), με αποτέλεσμα να φτάσουν εύκολα στο 25-14 και στο 1-2. Στο 4ο σετ οι γηπεδούχες μπήκαν πιο δυνατά και προηγήθηκαν με 6-2. Τα κορίτσια όμως του Γρηγόρη Μπαμπούνη δεν έδειξαν να αιφνιδιάζονται και τόσο από το ξεκίνημα της ομάδας της Καλλιθέας, και με ένα εκπληκτικό σερί 7-0 πέρασαν μπροστά με 9-6. Στην συνέχεια ο Έσπερος ισοφάρισε με ένα δικό του σερί 3-0 (9-9), με τον Σαρωνικό να παίρνει και πάλι κεφάλι στο σκορ με 16-13 και 19-16. Ο Έσπερος μείωσε σε 19-17, για να έρθει ένα νέο σερί των φιλοξενούμενων (4-0) και να γίνει το 23-17, με το ματς πλέον να παίρνει διαδικαστικό χαρακτήρα. Με 25-18 ο νησιωτικός σύλλογος έφτασε στο 1-3 μετά από 1.30 ώρα αγώνα. Αυτή ήταν η 14η νίκη των κορασίδων του Σαρωνικού στο πρωτάθλημα. Η γενική εικόνα των νησιωτών ήταν καλή, φτάνοντας σε μια σχετικά άνετη επικράτηση. Για το παιχνίδι του κλειστού ‘Εθνικής Αντιστασεως’ μίλησε η πασαδόρος του Σαρωνικού Βίκυ Σταθοπούλου η οποία έκανε λόγο για το πάθος που νίκησε την γενικά κακή αμυντική εικόνα της ομάδας στο 1ο σετ. ‘Ίσως να υποτιμήσαμε τον αντίπαλο λόγο της εύκολης νίκης μας στο παιχνίδι του α’ γύρου (3-0, 25-14, 25-18, 25-22), αλλά ευτυχώς με απόλυτη συγκέντρωση και το πάθος που δείξαμε στην συνέχεια, μας χάρισαν την σημαντική νίκη’, ανέφερε μεταξύ άλλων η ταλαντούχα βολεϊμπολίστρια του Σαρωνικού. Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι από το παιχνίδι έλειπε η τραυματίας Μυρτώ Λορέντζου. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός υποδέχεται τον Γυμναστικό Σύλλογο Πετρούπολης.

Τα σετ 25-17 (20’), 24-26 (25’), 14-25 (20’), 18-25 (25’).

Α.Ο. Σαρωνικός (Μπαμπούνης): Καλοκούβαρου, Γκούρι, Σταθοπούλου, Μητρομελέτη, Μαρμαρινού, Μπέλλου, Τσιαντούκα, Μαλτέζου, Κόστερ, Νικολαΐδη, Ρωπαΐτη.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png