Α.Ο. Σαρωνικός-Α.Ο. Αστέρας Νίκαιας 0-3 σετ. Για την 18η αγωνιστική της Τοπικής Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 3-0 σετ από τον ισχυρό Αστέρα Νίκαιας γνώρισε ο Σαρωνικός για την 18η αγωνιστική της Τοπικής Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ. Το συγκρότημα του Γρηγόρη Μπαμπούνη παρά την ήττα έδειξε αρκετά καλά στοιχεία και μάλιστα δυσκόλεψε αρκετά την δυνατή ομάδα του Αστέρα, η οποία είναι εκ των φαβορί για τον φετινό τίτλο. Στα αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενες εκμεταλλευόμενες κυρίως το εξαιρετικό μπλοκ πήραν το 1ο σετ με 25-19, με τις γηπεδούχες να δείχνουν γενικά σε καλή κατάσταση. Το 2ο σετ ήταν αμφίρροπο, με τον Αστέρα να ξεκινάει με το εντυπωσιακό 9-2, με τον Σαρωνικό όμως να απαντάει και να φέρνει το σετ στα ίσα. Το σετ βρίσκεται στο 21-21, με τις κυανόλευκες του νησιού να προηγούνται με 22-21 και τον τεχνικό της ομάδας της Νίκαιας να καλεί εσπευσμένα τάιμ άουτ.

Οι εντονότατες παρατηρήσεις του coach του Αστέρα αφύπνισαν τις βολεϊμπολίστριες των κυανέρυθρων, οι οποίες με όπλο κυρίως την εμπειρία, έφτασαν στο 25-22 και στο 2-0. Στο 3ο σετ οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν κάπως καλύτερα, παίρνοντας ένα μικρό ωστόσο προβάδισμα. Η διαφορά όμως ποιότητας και η σαφώς μεγαλύτερη εμπειρία, έγειραν την πλάστιγγα στις φιλοξενούμενες οι οποίες με 25-17 έφτασαν στο 3-0 και στην 15η νίκη τους στο πρωτάθλημα (15 νίκες, 2 ήττες), ενώ έχουν και ένα παιχνίδι λιγότερο (14η αγων. με Γ.Σ. Αγίων Αναργύρων). Από την άλλη, η ομάδα του Σαρωνικού η οποία αποτελεί την μικρότερη ηλικιακά ομάδα του ομίλου, κέρδισε τις εντυπώσεις κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Παρά την ήττα, ο προπονητής των νησιωτών έδειξε ικανοποιημένος από την εικόνα των αθλητριών του. Μάλιστα, ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε πως η φετινή νεανική ομάδα του Σαρωνικού έχει κερδίσει κυρίως τον σεβασμό όλων των αντιπάλων ομάδων, δείγμα του ταλέντου των νεαρών κοριτσιών του συλλόγου. Από το παιχνίδι έλειπαν οι τραυματίες Γιαννούλη και Λορέντζου (ήταν στον πάγκο). Αξίζει να σημειωθεί ότι η αποστολή του Αστέρα Νίκαιας ήρθε από το Σάββατο το πρωί στην Αίγινα και μάλιστα έκανε και προπόνηση στο ΕΠΑΛ την συγκεκριμένη ημέρα. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός φιλοξενείται από τον Μελά Αγίου Ελευθερίου.

Τα σετ 19-25, 22-25, 17-25.

Α.Ο. Σαρωνικός (Μπαμπούνης): Σταθοπούλου, Καλοκούβαρου, Γκούρι, Λορέντζου, Κλέλλη, Βογιατζόγλου, Μπέλλου, Τσιαντούκα, Νικολαΐδη, Μαρμαρινού, Νομικού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png