Α.Ο. Σαρωνικός-Γ.Σ. Πετρούπολης 3-0 σετ. Για την 17η αγωνιστική των Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ.


Ρεπορτάζ - Video: Σταύρος Ρωπαΐτης.
Χωρίς να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα ο Σαρωνικός επικράτησε με 3-0 σετ του Γυμναστικού Συλλόγου Πετρούπολης, για την 17η αγωνιστική των κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ. Το παιχνίδι πριν την έναρξη του ήταν ντέρμπι, καθώς η ομάδα της Αίγινας η οποία βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, φιλοξένησε στο ΕΠΑΛ την 4η της βαθμολογίας Πετρούπολη. Βάση όμως της γενικής εικόνας κυρίως του Σαρωνικού, η νίκη ήρθε πιο εύκολα απ’οτι θα περίμεναν και οι πιο αισιόδοξοι φίλοι της ομάδας, καθώς τα νεαρά κορίτσια του Γρηγόρη Μπαμπούνη παίζοντας κατά διαστήματα ολοκληρωτικό βόλεϋ, μετέτρεψαν το υποτιθέμενο ντέρμπι της αγωνιστικής, σε μια τυπική διαδικασία.

Στα αγωνιστικά τώρα, οι νεαρές βολεϊμπολίστριες του Σαρωνικού με όπλο την άριστη υποδοχή σε συνδυασμό τα εξαιρετικά τελειώματα, πήραν με άνεση το 1ο σετ με 25-16. Στο 2ο σετ οι γηπεδούχες ήταν καθηλωτικές με αποτέλεσμα να φτάσουν με σχετική άνεση στο εμφαντικό 25-11 και στο 2-0. Οι μπλε του νησιού έδειχναν σε εξαιρετική κατάσταση, ξεδιπλώνοντας τις αρετές στους στο ταραφλεξ του ΕΠΑΛ, μπροστά σε 40 περίπου φιλάθλους που επέλεξαν να περάσουν ένα ηλιόλουστο σαββατιάτικο μεσημέρι παρακολουθώντας από κοντά έναν αγώνα βόλεϋ. Στην αντίπερα όχθη, οι κυανέρυθροι έδειχναν ανήμποροι να αντιδράσουν, παρ’ολο που διαθέτουν μια αρκετά στιβαρή ομάδα. Στο 3ο σετ η νησιώτικη ομάδα πήρε από την αρχή ξεκάθαρο προβάδισμα (8-3), αλλά σταδιακά έδειξε σημάδια χαλαρότητας, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενες να το εκμεταλλευτούν και να πλησιάσουν αρκετά στο σκορ. Μετά όμως τις εντονότατες παρατηρήσεις του τεχνικού Γρηγόρη Μπαμπούνη τα νεαρά κορίτσια του Σαρωνικού αποκατέστησαν πλήρως την τάξη, και με συνεχόμενους πόντους των Καλοκούβαρου, Γκούρι και Λορέντζου, έφτασαν στο 25-20 και στο 3-0 το οποίο παρά το ελαφρώς αγχωτικό προς το τέλος του 3ο σετ, ήρθε με σχετική ευκολία για την ομάδα της Αίγινας. Αυτή ήταν η 15η νίκη του Σαρωνικού μετά από 17 αγώνες και η 13η συνεχόμενη στο ΕΠΑΛ. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός υποδέχεται την Ένωση Ιλίου.

Δηλώσεις στις κάμερα του Aegina Portal αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης έκαναν η 16χρονη διαγώνιος του Σαρωνικού Ιωάννα Μαλτέζου και η 17χρονη κεντρικός Μυρτώ Λορέντζου.

Τα σετ 25-16 (20’), 25-11 (20’), 25-20 (20’).

Α.Ο. Σαρωνικός (Μπαμπούνης): Καλοκούβαρου, Τσιαντούκα, Σταθοπούλου, Γκούρι, Μπέλλου, Μαλτέζου, Μητρομελέτη, Ρωπαΐτη, Νικολαΐδη, Κόστερ, Νομικού, Λορέντζου


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png