Α.Ο. Σαρωνικός-Άρης Αμφιάλης 0-3 σετ. Για την 22η αγωνιστική της Τοπικής Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ.


Video - ρεπορτάζ: Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 3-0 σετ από τον δυνατό φέτος Άρη Αμφιάλης γνώρισε ο Σαρωνικός για την 22η και τελευταία αγωνιστική της Τοπικής Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ. Η κυριακάτικη αναμέτρηση του ΕΠΑΛ ήταν αδιάφορη βαθμολογικά, με τις κόκκινες να φτάνουν σε μια άνετη επικράτηση, εκμεταλλευόμενες κυρίως την εμπειρία αλλά και την μέτρια εικόνα των νησιωτών. Η ομάδα της Αμφιάλης η οποία τερμάτισε τελικά στην 6η θέση με 27 βαθμούς (12 νίκες-10 ήττες), ξεκίνησε με μεγαλύτερους στόχους την φετινή σεζόν, αλλά στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν λόγω κάποιων τραυματισμών, οι οποίοι όπως έδειξαν στοίχησαν στην ομάδα για κάτι καλύτερο από την 6η θέση. Από την άλλη, μόνο επιτυχημένη μπορεί να θεωρηθεί η πορεία του Σαρωνικού στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς η ομάδα του νησιού εμφανίστηκε αρκετά ανταγωνιστική αν και διέθετε το κατά πολύ μικρότερο ηλικιακά ρόστερ, από όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος.

Αυτό και μόνο (συν την αγωνιστική εικόνα) ανάγκασε το σύνολο των συλλόγων του ομίλου να εκφράσουν ανοικτά τον σεβασμό τους για το φετινό επίτευγμα του Σαρωνικού. Στόχος της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα ήταν ξεκάθαρα η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία. Ο στόχος αυτός επετεύχθη πριν από μερικές αγωνιστικές, με την ομάδα της Αίγινας να τερματίζει στην 8η θέση με 28 βαθμούς (μαζί με τον Έσπερο). Στις 4 πρώτες θέσεις που οδηγούν στα Play Off τερμάτισαν: 1ος. ο Αίολος Ταύρος με 57 βαθμούς, στην 2η θέση ο Αστέρας Νίκαιας με 55, στην 3η θέση η Άμιλλα με 48, ενώ στην 4η ο Α.Ο.Π. Μοσχάτου με 44. Στην ουρά που οδηγεί στα Play Out: στην 9η θέση τερμάτισε η Ειρήνη, στην 10η θέση ο Γ.Σ. Αγίων Αναργύρων, στην 11η ο Φοίνικας και στην 12η θέση ο Κρόνος Αγίων Αναργύρων. Ο Σαρωνικός τελείωσε το πρωτάθλημα έχοντας 10 νίκες και 12 ήττες. Στην έδρα του πανηγύρισε 6 φορές την νίκη, ενώ εκτός έδρας σημείωσε 4 νίκες.

Τα σετ 16-25 (22'), 11-25 (20'), 12-25 (22').  

Α.Ο. Σαρωνικός (Μπαμπούνης): Καλοκούβαρου, Μπέλλου, Λορέντζου, Σταθοπούλου, Γκούρι, Μαρμαρινού, Νικολαΐδη, Νομικού, Κλέλλη, Μαλτέζου, Ρωπαΐτη, Τσιαντούκα,


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png