Α.Ο. Σαρωνικός-Α.Ε. Αίολος-Ταύρος 1-3 σετ. Για το Κύπελλο Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ.


Video - ρεπορτάζ: Σταύρος Ρωπαΐτης.
Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που διήρκεσε σχεδόν 2 ώρες, η Α.Ε. Αίολος-Ταύρος επικράτησε του μαχητικού Σαρωνικού με 3-1 σετ, παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ. Η ομάδα του Ταύρου με όπλο κυρίως την εμπειρία, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των νεαρών αθλητριών του Σαρωνικού, και να φύγει από το κλειστό του ΕΠΑΛ με μια ομολογουμένως αγχωτική νίκη-πρόκριση. Τι και αν τις δύο ομάδες χωρίζει μια κατηγορία (ο Αίολος συμμετέχει στην Β' Εθνική), το παιχνίδι στα 3 πρώτα σετ ήταν πραγματικό ντέρμπι, καθώς οι γηπεδούχες με όπλο τις αποτελεσματικές επιθέσεις, έβαλαν δύσκολα στον αντίπαλο.

Στο 1ο σετ, οι κυανόλευκες της Αίγινας μπήκαν εντυπωσιακά, με την πολύπειρη ομάδα του Αίολου να ανακτά στο σκορ στην συνέχεια. Σε ένα γεμάτο από σκορ σετ, οι φιλοξενούμενες στάθηκαν πιο τυχερές στο τέλος και πήραν το προβάδισμα με 27-25. Στο 2ο σετ, τα κορίτσια του Κωνσταντίνου Κατερίνη μπήκαν πιο δυνατά, και κατάφεραν να πάρουν από νωρίς κεφάλι στο σκορ, το οποίο με σχετική άνεση κράτησαν ως το τέλος. Με 25-20 ο Σαρωνικός έφερε το παιχνίδι στην ισορροπία, με το 3ο σετ να κρύβει εκ νέου μεγάλες συγκινήσεις. Ισορροπημένο το 3ο σετ, καθώς καμιά από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να πάρει διαφορά ασφαλείας. Ο Σαρωνικός πίεσε στο σέρβις, αναγκάζοντας τον αντίπαλο σε πολλά λάθη, με αποτέλεσμα να βρίσκεται συνέχεια κοντά στο σκορ. Τελικά, δυστυχώς τα τεράστια ψυχικά αποθέματα των κοριτσιών του νησιού δεν έφταναν, καθώς η σαφώς πιο έμπειρη και άκρως ποιοτική ομάδα του Αίολου, του έδωσε την ευκαιρία στο τέλος να φτάσει στο 27-25 και στο 1-2. Το 4ο σετ ήταν πιο ξεκάθαρο, αφού η κούραση των βολεϊμπολιστριών του Σαρωνικού σε συνδυασμό με την κακή ψυχολογία από την εξέλιξη του 3ο σετ, έδωσε την ευκαιρία στις φιλοξενούμενες να πάρουν από την αρχή μεγάλο προβάδισμα το οποίο κράτησαν μέχρι το τέλος. Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο τεχνικός του Σαρωνικού δήλωσε στο Aegina Portal: 'Αξίζουν συγχαρητήρια οι αθλήτριες μου για την προσπάθεια κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Είμαι σίγουρος ότι μέσα από την σκληρή δουλειά, θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα'. Η Α.Ε. Αίολος-Ταύρος θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τον Πειραϊκό εκτός έδρας. Διαιτητές του παιχνιδιού ήταν ο Ντίνος Νεστορίδης και η Μαρία Δρακοπούλου.

Τα σετ, 25-27 (32'), 25-20 (20'), 25-27 (30'), 14-25 (20').

Α.Ο. Σαρωνικός (Κατερίνης): Καλοκούβαρου, Λορέντζου, Σταθοπούλου, Γκούρι, Νικολαΐδου, Κλέλλη, Νομικού, Ρωπαΐτη, Κόστερ, Μαρμαρινού.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png