Α.Σ. Περιστέρι-Α.Ο. Σαρωνικός 3-0 σετ. Για την 3η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 3-0 σετ από την πανίσχυρη ομάδα του Περιστερίου γνώρισε το Σάββατο το μεσημέρι ο Σαρωνικός για την 3η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας των Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ. Οι βολεϊμπολίστριες του Κωνσταντίνου Κατερίνη ξεκίνησαν το παιχνίδι αρκετά αγχωμένες λόγω κυρίως το χαμηλό της ηλικίας τους, χωρίς καλές υποδοχές και με αρκετές χαμένες επιθέσεις. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι αντίστοιχες του Περιστερίου με εμφανή σημάδια μεγαλύτερης εμπειρίας, να κάνουν την διαφορά και να παίρνουν με άνεση το 1ο σετ με 25-13. Ίδια σχεδόν εικόνα και στο 2ο σετ, με τις γηπεδούχες να φτάνουν στο 2-0 (25-13), παρά την σχετικά βελτιωμένη εικόνα των νησιωτών.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Στο 3ο σετ ο Σαρωνικός μπήκε καλύτερα στο παρκέ του κλειστού Δίδυμα Χωράφας, και έφτασε. Α προηγείται με 9 πόντους. Με όπλο το πιεστικό σέρβις αλλά και το μπλοκ, η ομάδα του νησιού έδειξε να βρίσκεται κοντά στην μείωση του σκορ, με την συνέχεια όμως να μην είναι το ίδιο καλή. Με αντεπίθεση διαρκείας οι πορτοκαλί του Περιστερίου κατάφεραν να προσπεράσουν και να φτάσουν πρώτοι στους 25 πόντους, αφήνοντας τους μπλε στους 20. Το συγκρότημα της Αίγινας παρά την ήττα έδειξε καλά στοιχεία σε γενικές γραμμές, κόντρα σε μια ομάδα πιο δυνατή και έμπειρη. Αξίζει να σημειωθεί ότι το φετινό ρόστερ των κορασίδων του Σαρωνικού όπως αγωνίστηκε και το Σάββατο, αποτελείται κυρίως από αθλήτριες γεννημένες το 2003, 2004 και 2005. Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα των Δυτικών Προαστίων διαθέτει στο ρόστερ της αθλήτριες γεννημένες κυρίως το 2002. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός φιλοξενείται από την Αργυρούπολη.

Τα σετ 25-13, 25-13, 25-20. Α.Ο. Σαρωνικός (Κατερίνης): Κόστερ, Μπιάνκα Γκούρι, Ιζαμπέλα Γκούρι, Αδαμαντία Μαρμαρινού, Νικολαΐδου, Ευτυχία Μαρμαρινού, Λιόκου, Μαλτέζου, Ρωπαΐτη.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png