Το αγωνιστικό διήμερο των τμημάτων Volley του Σαρωνικού.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 3-0 σετ από τον Πειραϊκό εκτός έδρας γνώρισε το μεσημέρι της Κυριακής ο Σαρωνικός, για την 8η αγωνιστική της Α' Τοπικής Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ. Το νησιώτικο συγκρότημα παραδόθηκε τόσο από την απειρία των νεαρών αθλητριών του, όσο και από τις σημαντικές απουσίες (Λορέντζου, Κόστερ). Οι κυανόλευκες μπήκαν καλύτερα στο παρκέ του κλειστού 'Παναγιώτης Σαλπέας' αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να πάρουν το σετ, καθώς με όπλο κυρίως την εμπειρία οι γηπεδούχες έφτασαν πρώτες στους 25 πόντους, αφήνοντας τις φιλοξενούμενες στους 21. Στο 2ο σετ, οι βολεϊμπολίστριες στους Κωνσταντίνου Κατερίνη υπέπεσαν σε αρκετά λάθη, τα οποία εκμεταλλεύτηκαν οι αντίστοιχες του Πειραϊκού, και με 25-12 έκαναν το 2-0. Στο 3ο σετ ο Σαρωνικός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, βρήκε τις δυνάμεις και το γύρισε, αλλά κάπου εκεί κάνει την εμφάνισή της η κούραση από τα συνεχή παιχνίδια (Σάββατο και Κυριακή), με αποτέλεσμα η σαφώς πιο έμπειρη ομάδα του Πειραιά να φτάσει στο 25-18 και στην νίκη με 3-0.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Παρά την ήττα, ο νεαρός τεχνικός του Σαρωνικού έδωσε συγχαρητήρια στις αθλήτριες του για την υπερπροσπάθεια. Εξαιρετική για ακόμα ένα ματς η λίμπερο Κατερίνα Κλέλλη, η οποία είχε πολύ καλά ποσοστά στην υποδοχή. Επίσης, πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και η αρχηγός Σίσυ Καλοκούβαρου, η οποία στο συγκεκριμένο παιχνίδι αγωνίστηκε σε μία άγνωστη για εκείνη θέση (κεντρικός μπλοκέρ) και τα πήγε σύμφωνα με τον προπονητής της, εξαιρετικά. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός υποδέχεται το Ίλιον.

Α.Ο. Σαρωνικός (Κατερίνης): Καλοκούβαρου, Μαρμαρινού, Νικολαΐδου, Μπιάνκα Γκούρι, Νομικού, Σωτηρίου, Κλέλλη, Ιζαμπέλα Γκούρι, Ιβάνοβα.

Τέλος, την ήττα με 3-1 σετ από την πολύ δυνατή ομάδα της Δραπετσώνας, γνώρισαν οι μικρές του Σαρωνικού για την 9η αγωνιστική της Α' Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ. Οι νεαρές αθλήτριες του νησιού αν και έπαιξαν σε γενικές γραμμές καλό βόλεϋ, παραδόθηκαν στην ανωτερότητα του αντιπάλου, ο οποίος και επικράτησε δίκαια. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός φιλοξενείται από τον Πορφύρα.

Α.Ο. Σαρωνικός (Κατερίνης): Μπιάνκα Γκούρι, Μαρμαρινού, Ιζαμπέλα Γκούρι, Νικολαΐδου, Λιόκου, Νομικού, Ιβάνοβα, Ρωπαΐτη, Μαλτέζου Αλκμήνη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png