Το αγωνιστικό διήμερο των τμημάτων Volley του Σαρωνικού.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ ο Σαρωνικός επικράτησε με 3-1 σετ της Ευρυάλης. Η αναμέτρηση που διεξήχθη στο κλειστό του ΕΠΑΛ ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα, με την ομάδα της Γλυφάδας να παίρνει το 1ο σετ με 25-21 σε 21 λεπτά. Άμεση όμως ήταν αντίδραση των κοριτσιών του νησιού οι οποίες μετά από ένα αμφίρροπο σετ, έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με το σετ να λήγει 28-26. Ίδια σχεδόν εικόνα και στο 3ο σετ, με της γηπεδούχες με τεράστια ψυχικά αποθέματα να φτάνουν στο 26-24, και στο 2-1. Στο 4ο σετ ο Σαρωνικός ήταν εξαιρετικός, φτάνοντας άνετα στο 25-18 και στην ολική ανατροπή. Μαρία Δρακοπούλου και Ντίνος Νεστορίδης το διαιτητικό δίδυμο.


Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός φιλοξενείται από τον Άλιμο.

Τα σετ 21-25 (21’), 28-26 (25’), 26-24 (27’), 25-18 (23’).

Α.Ο. Σαρωνικός (Κατερίνης): Μαρμαρινού Αδαμαντία, Νικολαΐδου, Νομικού, Κόστερ, Γκούρι Μπιάνκα, Μαρμαρινού Ευτυχία, Γκούρι Ιζαμπέλα, Μαλτέζου.

Την ήττα τέλος με 3-0 σετ από τον Μελά Άγιος Ελευθέριος γνώρισε ο Σαρωνικός για την 12η αγωνιστική της Α’ Τοπικής Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ. Το παιχνίδι της Κυριακής που έγινε στο ΕΠΑΛ βρήκε της φιλοξενούμενες ανώτερες σε πολλούς τομείς, με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο. Στην αντίπερα όχθη, οι νεαρές αθλήτριες του Σαρωνικού προσπάθησαν να φανούν πιο ανταγωνιστικές, και τα κατάφεραν σε γενικές γραμμές να βάλουν δύσκολα στον αντίπαλο. Τα ματς του Σαρωνικού στο πρωτάθλημα των γυναικών μόνο κέρδος μπορεί να φέρουν, καθώς όπως και πέρσι η ομάδα της Αίγινας διαθέτει το μικρότερο κατά πολύ ηλικιακό ρόστερ της κατηγορίας. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός υποδέχεται το Περιστέρι. Διαιτητές οι Αντωνόπουλος και Δρακοπούλου. Γραμματεία ο Ντίνος Νεστορίδης.
Τα σετ 24-26 (30’), 14-25 (18’), 18-25 (23’).

Α.Ο. Σαρωνικός (Κατερίνης): Λορέντζου, Γκούρι Μπιάνκα, Νικολαΐδου, Γκούρι Ιζαμπέλα, Καλοκούβαρου, Κλέλλη, Κόστερ, Μαρμαρινού, Σωτηρίου, Νομικού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png