Το αγωνιστικό διήμερο των τμημάτων Volley του Σαρωνικού το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 3-0 σετ από την Ευρυάλη για την 15η αγωνιστική της Α' Τοπικής Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ γνώρισε την Κυριακή το μεσημέρι ο Σαρωνικός στο κλειστό του ΕΠΑΛ. Η ομάδα της Γλυφάδας ήταν ανώτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, και πήρε δίκαια την νίκη, που την εδραιώνει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη, οι γηπεδούχες έδειξαν μερική αντίδραση στα 2 τελευταία σετ, με τις πράσινες όμως να δείχνουν την απαιτούμενη ψυχραιμία και να φτάνουν στην νίκη. Διαιτητές του παιχνιδιού ήταν η Μαρία Δρακοπούλου και η Μαρία Καλιγέρη, ενώ σημειωτής ήταν ο Ντίνος Νεστορίδης. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός φιλοξενείται από τον Γυμναστικό Σύλλογο Ειρήνης, στο Νέο Κλειστό του Κορυδαλλού.
Τα σετ 10-25 (15), 21-25 (21), 21-25 (21).

Α.Ο. Σαρωνικός: Καλοκούβαρου, Λορέντζου, Κλέλλη, Σωτηρίου, Μπιάνκα Γκούρι, Μαρμαρινού, Μπιάνκα Ιζαμπέλα, Κόστερ, Νομικού, Νικολαΐδου.

Την ήττα τέλος με 3-0 σετ από το τον Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης γνώρισε το Σάββατο το μεσημέρι ο Σαρωνικός για την 15η αγωνιστική της Α' Κορασίδων. Οι μικρές βολεϊμπολίστριες του νησιού δεν έπιασαν σε γενικές γραμμές καλή απόδοση, με την ομάδα των Ανατολικών Προαστίων δίχως να δείξει τίποτα το ιδιαίτερο, να φτάνει στο 3-0 εκμεταλλευόμενη κυρίως την εμπειρία της. Με σχετική άνεση οι φιλοξενούμενες πήραν το 1ο σετ με 25-17, με την συνέχεια να κρύβει κάποιες δυσκολίες για την ομάδα της Αργυρούπολης, η οποία όμως κατάφερε να πάρει και τα 2 επόμενα σετ και να φύγει από το ΕΠΑΛ με το σπουδαίο διπλό. Διαιτητές ήταν ο Ντίνος Νεστορίδης και η Μαρία Δρακοπούλου. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει το Αιγάλεω εκτός έδρας.

Τα σετ 17-25 (22), 19-25 (20), 18-25 (20).

Α.Ο. Σαρωνικός: Γκούρι Μπιάνκα, Μαρμαρινού Αδαμαντία, Γκούρι Ιζαμπέλα, Κόστερ, Νομικού, Μαρμαρινού Ευτυχία, Μαλτέζου Αλκμήνη, Νικολαΐδου, Μουτζούρη.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png