Το αγωνιστικό διήμερο των τμημάτων Volley του Σαρωνικού το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 3-0 σετ από το Αιγάλεω γνώρισε το Σάββατο το μεσημέρι ο Σαρωνικός για την 16η αγωνιστική της Α' Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ. Η αναμέτρηση του κλειστού του Αιγάλεω δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής, καθώς από την μία η ισχυρή και ποιοτική ομάδα των Δυτικών Προαστίων και από την άλλη η άκρως νεανική ομάδα της Αίγινας, έφεραν το λογικό αποτέλεσμα. Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι οι μικρές του Σαρωνικού έδειξαν καλά σημάδια, με τον φίλαθλο κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες του Αιγάλεω να τους χειροκροτεί, αναγνωρίζοντας το χαμηλό της ηλικίας τους σε σχέση με τα αντίστοιχα κορίτσια της γηπεδούχου ομάδας. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός υποδέχεται τον Απολλώνιο. 

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Τα σετ 25-10 (15'), 25-13 (17'), 25-11 (17').

Α.Ο. Σαρωνικός: Γκούρι Μπιάνκα, Μαρμαρινού Αδαμαντία, Γκούρι Ιζαμπέλα, Κόστερ, Μαμαρινού Ευτυχία, Νομικού, Μουτσούρη, Μαλτέζου Αλκμήνη.

Τέλος, σπουδαία νίκη για την γυναικεία ομάδα του Σαρωνικού επί της Ειρήνης στο κλειστό του Κορυδαλλού για την 16η αγωνιστική της Α' Τοπικής της ΕΣΠΕΔΑ. Οι κυανόλευκες της Αίγινας αν και δεν έπιασαν σπουδαία απόδοση, πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης έχοντας ως όπλο το εξαιρετικό σέρβις αλλά και την άριστη υποδοχή. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο φάνηκε από την αρχή της αναμέτρησης, με τον Σαρωνικό να επιβεβαιώνει τον ρόλο του φαβορί και να επικρατεί σχεδόν εύκολα. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός φιλοξενεί την Αιξωνή.
Τα σετ 17-25 (27'), 21-25 (30'), 20-25 (27').

Α.Ο. Σαρωνικός: Καλοκούβαρου, Λορέντζου, Νομικού, Μπιάνκα Γκούρι, Κόστερ, Κλέλλη, Νικολαΐδου, Ιζαμπέλα Γκούρι.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png