Α.Ο.Π. Μοσχάτου-Α.Ο. Σαρωνικός 3-0 σετ. Για την 22η αγωνιστική της Α' Τοπικής Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 3-0 σετ από το ισχυρό Μοσχάτο γνώρισε το μεσημέρι ο Σαρωνικός, για την 22η και τελευταία αγωνιστική της Α' Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ, σε παιχνίδι ουσιαστικά αδιάφορο βαθμολογικά για την νησιώτικη ομάδα, η οποία θα διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία στα play out.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina PortalΗ αναμέτρηση του Νέου Κλειστού του Μοσχάτου δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής, αφού οι γηπεδούχοι διαθέτουν ένα πολύ δυνατό ρόστερ που απαρτίζεται με αρκετές έμπειρες αθλήτριες, σε αντίθεση με τον Σαρωνικό ο οποίος διαθέτει μακράν το μικρότερο ηλικιακά ρόστερ της κατηγορίας. Παρ' όλα αυτά, τα κορίτσια της Σβέτλα Βασίλεβα έχουν δείξει αρκετά καλά στοιχεία στο φετινό πρωτάθλημα, τα οποία αν θα τα χρησιμοποιήσουν και στο μίνι πρωτάθλημα των play out, θα πετύχουν το στόχο τους. Το πρόγραμμα των play out θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες από την διοργανώτρια αρχή. Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στα play out είναι ο Έσπερος, ο Σαρωνικός, ο Πειραϊκός και η Ειρήνη.

Τα σετ 25-14 (24'), 25-13 (21'), 25-15 (20').

Α.Ο. Σαρωνικός (Βασίλεβα): Μαρμαρινού Αδαμαντία, Κλέλλη, Κόστερ, Γκούρι Ιζαμπέλα, Νομικού, Λορέντζου, Γκούρι Μπιάνκα, Νικολαΐδου.