Η κλήρωση του πρωταθλήματος για την Κ-18 του Σαρωνικού στο Βόλεϊ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων Βόλεϊ της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Δυτικής Αττικής (ΕΣΠΕΔΑ), με την ομάδα του Σαρωνικού να συμμετέχει στο πρωτάθλημα Κοριτσιών Κ-18 (Πρώην Κορασίδων). Ο νησιωτικός σύλλογος αναμένεται να δηλώσει συμμετοχή και στο πρωτάθλημα Κ-16 (Πρώην Παγκορασίδων), η κλήρωση του οποίου θα διεξαχθεί τον Ιανουάριο.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Οι φετινοί αντίπαλοι του Σαρωνικού την σεζόν 2019-2020 στο πρωτάθλημα Κ-18 είναι οι εξής: ΑΓΟΓ Ευρυάλη, ΓΣ Άρτεμις, ΑΟΠ Μοσχάτο, ΓΣ Πετρούπολη, ΑΟ Θρίαμβος, ΑΟΝΣ Μίλων, ΑΠΣ Άμιλλα, ΑΕ Αίολος Ταύρος, ΑΕ Ρέντη, Αστέρας Νίκαιας και ΑΣ Πέρα. Το Aegina Portal επικοινώνησε με την τεχνικό του Σαρωνικού Σβέτλα Βασίλεβα (ήταν παρούσα μαζί με μέλος της διοίκησης στην κλήρωση), η οποία μίλησε για τους στόχους της ομάδας για φέτος. "Καταρχήν να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες. Για εμάς η φετινή χρόνια αναμένεται να είναι αρκετά δύσκολη, καθώς έχουμε μπει σε μια νέα τάξη πραγμάτων. Για παράδειγμα, η φετινή ομάδα των κορασίδων, αν και ποιοτικά είναι καλή, δεν έχει την αγωνιστική εμπειρία. Υπάρχουν αρκετές κοπέλες που θα πάρουν το μεγαλύτερο βάρος των αγώνων, χωρίς να έχουν ουσιαστικά πολλές αγωνιστικές παραστάσεις στο παρελθόν. Παρ’ολα αυτά, κάτω από την σκληρή και μεθοδική δουλειά που γίνεται στην ομάδα, ευελπιστώ ότι θα έχουν μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα, η οποία σίγουρα θα είναι μια σοβαρή παρακαταθήκη για το άμεσο μέλλον", κατέληξε η έμπειρη προπονήτρια του Σαρωνικού, η οποία ανανέωσε πρόσφατα την συνεργασία της με τον σύλλογο. Η 1η αγωνιστική έχει οριστεί για το Σάββατο 5 Οκτωβρίου.

Ακολουθεί το πλήρες πρόγραμμα του Σαρωνικού: 1η. Α.Ε. Ρέντη (εντός), 2η Α.Ο.Π. Μοσχάτου (εκτός), 3η. Α.Γ.Σ. Άρτεμις (εντός), 4η. Α.Γ.Ο.Γ. Ευρυάλη (εκτός), 5η. Αστέρας Νίκαιας (εντός), 6η. Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων (εντός), 7η. Α.Π.Σ. Άμιλλα (εκτός), 8η. Α.Ο. Θρίαμβος (εντός), 9η. Α.Σ. Πέρα (εκτός), 10η. Γ.Σ. Πετρούπολης (εντός), 11η. Α.Ε. Αίολος Ταύρος (εκτός).

Πέραν αυτής των Κ-18, πραγματοποιήθηκαν και οι κληρώσεις του Κυπέλλου Ανδρών και Γυναικών, καθώς και των πρωταθλημάτων Β’ Εθνικής-Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών, Τοπικής Κατηγορίας Γυναικών, Τοπικής Κατηγορίας 2 Γυναικών, Αγοριών Κ-21, Κοριτσιών Κ-20, και Αγοριών Κ-18.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png