Α.Ο. Σαρωνικός-Α.Γ.Σ. Άρτεμις 0-3 σετ. Για την 3η αγωνιστική της Κ-18 της ΕΣΠΕΔΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης
Την ήττα με 3-0 σετ από την Άρτεμις Κορυδαλλού γνώρισε το Σάββατο ο Σαρωνικός για την 3η αγωνιστική της Κ-18 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ. Η ομάδα του Κορυδαλλού η οποία εμφανίζεται φέτος αρκετά ανταγωνιστική πήρε την νίκη όχι τόσο εύκολα, καθώς απέναντι της παρόλο που είχε την ομάδα του νησιού η οποία διαθέτει μακράν το πιο μικρό ηλικιακά ρόστερ της κατηγορίας, έδειξε σημάδια βελτίωσης, σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, με αποτέλεσμα να δυσκολέψει τον αντίπαλο.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina PortalΑυτό που είναι εμφανές ότι λείπει από την φετινή ομάδα του Σαρωνικού είναι η αγωνιστική εμπειρία, με τις νεαρές βολεϊμπολίστριες της Σβέτλας Βασίλεβα πάντως να εμφανίζουν αγωνιστική πρόοδο. Η αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής διεξήχθη στο κλειστό του ΕΠΑΛ, το οποίο ήταν ασφυκτικά γεμάτο, με τους φίλους του Σαρωνικού να αναγνωρίζουν την προσπάθεια που κατέβαλαν οι νεαρές αθλήτριες της νησιώτικης ομάδας, τις οποίες χειροκρότησαν στο τέλος. Διαιτητές του παιχνιδιού ήταν η Μαρία Δρακοπούλου και ο Ντίνος Νεστορίδης. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Ευρυάλη εκτός έδρας.

Α.Ο. Σαρωνικός (Βασίλεβα): Νικολαΐδη, Σακελλίων, Ευτυχία Μαρμαρινού, Ρωπαΐτη, Κόστερ, Νομικού, Αδαμαντία Μαρμαρινού, Μαλτέζου, Γιαννούλη, Γκούρι, Μαμάη.