Α.Ο. Σαρωνικός-Αστέρας Νίκαιας 0-3 σετ. Για την 5η αγωνιστική της Κ-18 της ΕΣΠΕΔΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 3-0 σετ από τον αήττητο Αστέρα Νίκαιας γνώρισε το Σάββατο το μεσημέρι ο Σαρωνικός, για την 5η αγωνιστική της Κ-18 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ. Η ομάδα της Αίγινας παρά την γενικά βελτιωμένη της εικόνα, δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, αφού απέναντι της είχε μια σαφώς πιο έμπειρη και δυνατή ομάδα η οποία και κέρδισε δίκαια.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina PortalΟι μικρές της Σβέτλας Βασίλεβα έχουν βελτιώσει σημαντικά το παιχνίδι τους, ενώ παιχνίδι με παιχνίδι θα δείξουν τις δυνατότητες στους, καθώς ως τώρα δείχνει ότι τους λείπει η αγωνιστική εμπειρία του παρελθόντος. Ικανοποιημένη από την εικόνα και την διάθεση των βολεϊμπολιστριών της έμεινε η έμπειρη coach, η οποία δήλωσε πως θα συνεχιστεί η σκληρή δουλειά. Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν η Μαρία Δρακοπούλου και ο Ντίνος Νεστορίδης. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός θα υποδεχτεί τον ιστορικό Μίλωνα.
Τα σετ 11-25, 18-25, 16-25.

Α.Ο. Σαρωνικός (Βασίλεβα): Γκούρι, Κοτρώτσιου, Μαλτέζου, Μαρμαρινού Αδαμαντία, Γιαννούλη, Κόστερ, Ρωπαΐτη, Μαρμαρινού Ευτυχία, Νικολαΐδου, Νομικού, Σακελλίων, Μαμάη.