Α.Ο. Σαρωνικός-Α.Ο. Θρίαμβος Χαϊδαρίου 0-3 σετ. Για την 8η αγωνιστική της Κ-18 της ΕΣΠΕΔΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 3-0 σετ από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου γνώρισε το Σάββατο το μεσημέρι ο Σαρωνικός, για την 8η αγωνιστική της Κ-18 των Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ. Οι νεαρές αθλήτριες της Σβέτλας Βασίλεβα εμφάνισαν αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο από το ματς, έχοντας απέναντι τους μια σαφώς πιο έμπειρη ομάδα. Οι γηπεδούχες αν και βελτιωμένες σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, έδειξαν για ακόμα μια φορά αγχωμένες.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina PortalΣυγκεκριμένα όταν με όπλο το εξαιρετικό σέρβις και τις αποτελεσματικές επιθέσεις βρέθηκαν σε αρκετά σημεία των σετ μπροστά στο σκορ, δεν έδειξαν την απαιτούμενη σταθερότητα, με αποτέλεσμα η έμπειρη ομάδα του Θριάμβου να τους τιμωρήσει. Αυτή ήταν η γενική εικόνα του παιχνιδιού το Σάββατο στο ΕΠΑΛ, με την δυνατή ομάδα από το Χαϊδάρι να φεύγει με την νίκη. Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν η Μαρία Δρακοπούλου και ο Ντίνος Νεστορίδης. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι την σαββατιάτικη αναμέτρηση παρακολούθησε από κοντά ο αντιπρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ (Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης) και μέλος της ΕΣΠΕΔΑ κ. Λευτέρης Κογκαλίδης. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός φιλοξενείται από τον Α.Σ. Πέρα.

Τα σετ 21-25 (17'), 16-25 (23'), 18-25 (17').

Α.Ο. Σαρωνικός (Βασίλεβα): Γιαννούλη, Κόστερ, Μαρμαρινού Ευτυχία (λ), Νικολαΐδου, Γκούρι, Κοτρώτσιου, Μαλτέζου, Νομικού, Μαρμαρινού Αδαμαντία, Ρωπαΐτη, Σακελλίων.