Α.Ο. Σαρωνικός-Α.Π.Σ. Άμιλλα 3-0 σετ. Για την 18η αγωνιστική της Κ-18 των Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 18η αγωνιστική της Κ-18 των Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ ο Σαρωνικός επικράτησε το μεσημέρι του Σαββάτου με 3-0 σετ της Α.Π.Σ. Άμιλλας, στο κλειστό του ΕΠΑΛ. Οι νεαρές βολεϊμπολίστριες της Σβέτλας Βασίλεβα συνδύασαν ουσία και θέαμα, φτάνοντας σε μια άνετη νίκη, κόντρα στην ομάδα του Καματερού η οποία εμφάνισε αρκετές αδυναμίες στο παιχνίδι της. Στα αγωνιστικά τώρα, οι γηπεδούχες με όπλο το εξαιρετικό σέρβις και την αποτελεσματικότητα στην επίθεση, δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στις φιλοξενούμενες, με το 25-10 να έρχεται απολύτως φυσιολογικά. Ίδια σχεδόν εικόνα και στο 2ο σετ, με τις μπλε της Αίγινας να παρουσιάζουν στο τάραφλεξ του ΕΠΑΛ ουσία και θέαμα, με την ομάδα της Άμιλλας να μην έχει αντίδραση.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Το 25-10 του 2ου σετ αντικατρωπτίζει πλήρως την διαφορά των δύο αντιπάλων, με το 3ο σετ πάντως να έρχεται η αντίδραση των νεαρών αθλητριών της φιλοξενούμενης ομάδας. Εκμεταλλευόμενη κυρίως τα λάθη των αθλητριών του Σαρωνικού, η ομάδα της Άμιλλας προηγήθηκε με 7-5, αναγκάζοντας την κόουτς του Σαρωνικού να ζητήσει τάιμ άουτ, τόσο για να κόψει τον ρυθμό του αντιπάλου, όσο βέβαια για να αφυπνίσει τις νεαρές αθλήτριες της. Το τάιμ άουτ λειτούργησε όπως ακριβώς σκέφτηκε η έμπειρη τεχνικός των νησιωτών, αφού το 5-7 έγινε γρήγορα 17-7 με την συνέχεια και παρά την σθεναρή αντίσταση των φιλοξενούμενων, κατέληξε στο 25-19 και στο 3-0.

Όπως είναι φυσιολογικό, μετά και την άριστη επίθεση της Ιζαμπέλας Γκούρι (προηγήθηκε η εκπληκτική άμυνα της Ευτυχίας Μαρμαρινού) και το 25ο πόντο στο 3ο σετ, όλες οι βολεϊμπολίστριες του Σαρωνικού βρέθηκαν εντός αγωνιστικού χώρου για να πανηγυρίσουν. Μαζί τους και οι μικρές Μαρία Δεδεγκίκα και Νεκταρία Μπόγρη, οι οποίες προέρχονται από την ακαδημία και βρέθηκαν για πρώτη φορά στην αποστολή, σε επίσημο ματς των Κορασίδων.

Για την παρουσία των νεαρών αθλητριών, μίλησε στο Aegina Portal η κα Μαίρη Πιττακά: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι καταρχήν από την νίκη και την εικόνα που έδειξαν τα κορίτσια μας, στον αγωνιστικό χώρο. Η χαρά μας όμως είναι διπλή, καθώς για πρώτη φορά φέτος, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και δύο μικρές βολεϊμπολίστριες από την ακαδημία μας. Στην Ακαδημία Βόλεϊ του Σαρωνικού γίνεται εξαιρετική δουλειά, και με αφορμή της παρουσίας των δύο μικρών μας αλλά και των άλλων αθλητριών που θα ακολουθήσουν, θέλω να πω πως είναι ο μεγάλος μας στόχος να βγούνε παιδιά από την ακαδημία, και να αποτελέσουν στο μέλλον τον βασικό κορμό των μεγάλων τμημάτων μας", κατέληξε η γενικός αρχηγός του τμήματος Βόλεϊ του Α.Ο. Σαρωνικός.

Διαιτητές του αγώνα ήταν ο Ντίνος Νεστορίδης και η Μαρία Δρακοπούλου.

Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός φιλοξενείται από τον Θρίαμβο.

Τα σετ 25-10 (17'), 25-10 (17'), 25-19 (23').

Α.Ο. Σαρωνικός (Βασίλεβα): Νικολαΐδου, Μαρμαρινού Ευτυχία, Μαλτέζου, Κόστερ, Γκούρι, Μαρμαρινού Αδαμαντία, Ρωπαΐτη, Γιαννούλη, Κοτρώτσιου, Δεδεγκίκα, Μπόγρη.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png