Το αγωνιστικό διήμερο των τμημάτων Βόλεϊ του Σαρωνικού με Γ.Σ. Πετρούπολης και Θρίαμβο. Πρεμιέρα για το τμήμα παμπαίδων.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Το μεσημέρι της Κυριακής στο κλειστό του ΕΠΑΛ πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά επίσημος αγώνας πρωταθλήματος βόλεϊ ανάμεσα σε τμήματα υποδομών αγοριών. Το νεοσύστατο τμήμα της Κ-17 των Παμπαίδων του Σαρωνικού, υποδέχτηκε για την 1η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος τον Γ.Σ. Πετρούπολης, σε ένα παιχνίδι το οποίο χαρακτηρίστηκε 'ιστορικό' για την ομάδα του νησιού, αφού για πρώτη φορά ο νησιώτικος σύλλογος συμμετέχει επίσημα με αγόρια σε πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ. Ένα τμήμα που ουσιαστικά δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2019, και πριν από λίγες εβδομάδες δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Η 1η αγωνιστική τον έφερε αντίπαλο με μια εξαιρετικά δυνατή ομάδα η οποία έχει μεγάλη και ιστορική παράδοση στο βόλεϊ. Στα αγωνιστικά, το παιχνίδι δεν μπορεί να κριθεί, τόσο λόγο της δυναμικής των φιλοξενούμενων, όσο βέβαια και από την απειρία των μικρών του Σαρωνικού, οι οποίοι όπως είναι φυσιολογικό ήταν αδύνατο να δείξουν μεγάλα πράγματα, όντας μια νέα ομάδα. Χαρακτηριστικό της απειρίας των νεαρών βολεϊμπολιστών του Σαρωνικού, είναι ότι ουσιαστικά πρόκειται για νέους αθλητές, που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα.

Από την άλλη, σύμφωνα με τους ανθρώπους της Πετρούπολης, το συγκεκριμένο τμήμα δουλεύει τρία χρόνια. Όπως είναι λογικό, οι κυανέρυθροι έφτασαν σε μια άνετη νίκη (3-0 σετ), με την παρουσία όμως των γηπεδούχων στο τάραφλεξ του ΕΠΑΛ, να γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον. Στο κλειστό προπονητήριο βρέθηκαν αρκετοί φίλαθλοι και των δύο ομάδων, με τους φίλους των νησιωτών να δείχνουν αρκετά εκδηλωτικοί, προσπαθώντας να δώσουν την ώθηση στους παίκτες της Σβέτλας Βασίλεβα. Το μοναδικό μελανό σημείο του αγώνα, ήταν ο τραυματισμός του ακραίου του Σαρωνικού Γιώργου Λιότσου, ο οποίος μετά από άλμα στην επίθεση, κατά την προσγείωσή του έπεσε πάνω στο πόδι του αντιπάλου με αποτέλεσμα να πάθει διάστρεμμα (την Δευτέρα θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις). Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν η Μαρία Δρακοπούλου και ο Ντίνος Νεστορίδης. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός φιλοξενείται από την Αργυρούπολη.

Α.Ο. Σαρωνικός (Βασίλεβα): Γελαδάκης, Καλλικούρδης, Λεβεντόποπυλος, Μαυριάνος, Παπαχαραλαμπίδης, Σιώρος, Γιαννούλης, Καρανάτσης, Λιότσος, Ποταμίτης.

Τέλος, για την 19η αγωνιστική της Κ-18 των Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ ο Σαρωνικός ηττήθηκε με 3-0 από τον ισχυρό Θρίαμβο στο 2ο κλειστό του Χαϊδαρίου. Οι γηπεδούχες εκμεταλλεύτηκαν την ποιότητά τους, φτάνοντας σχετικά άνετα στην νίκη, που τους εδραιώνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενες της Σβέτλας Βασίλεβα, αν και έδειξαν κατά διαστήματα καλά στοιχεία, ήταν δύσκολο να πάρουν κάτι θετικό από το ματς κόντρα σε ένα τόσο δυνατό και ιδιαίτερα στην έδρα του Θρίαμβο. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός υποδέχεται τον Α.Σ. Πέρα.

Α.Ο. Σαρωνικός (Βασίλεβα): Αδαμαντία Μαρμαρινού, Κόστερ, Νικολαΐδου, Ευτυχία Μαρμαρινού, Γκούρι, Μαλτέζου, Γιαννούλη, Ρωπαΐτη, Δεδεγκίκα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png