Α.Ο. Σαρωνικός-Α.Ο. Φλοίσβος 0-3 σετ. Για την 1η αγωνιστική της Κ-18 των Παίδων της ΕΣΠΕΔΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 3-0 σετ από τον Α.Ο. Φλοίσβο γνώρισε ο Σαρωνικός στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος των Κ-18 των Αγοριών (πρώην Παίδων) της ΕΣΠΕΔΑ. Το παιχνίδι το οποίο διεξήχθη το Σάββατο το μεσημέρι στο κλειστό του ΕΠΑΛ, χαρακτηρίζεται και ιστορικό για τον νησιωτικό σύλλογο, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Σαρωνικός συμμετέχει σε επίσημο πρωτάθλημα Παίδων.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina PortalΤο τελικό αποτέλεσμα που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Φλοίσβου, χαρακτηρίζεται απολύτως δίκαιο καθώς όπως είναι λογικό υπήρχε μεγάλη απόσταση σε αγωνιστική εμπειρία, αφού το συγκεκριμένο τμήμα του Σαρωνικού είναι στην ουσία νεοσύστατο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν σαφώς περισσότερες παραστάσεις από αγώνες. Ευχαριστημένη σε γενικές γραμμές έμεινε από τους αθλητές της η κόουτς Βασίλεβα, η οποία σε δηλώσεις της είπε μεταξύ άλλων, ότι η νεανική ομάδα του Σαρωνικού έχει σαν κύριο στόχο την αγωνιστική εμπειρία και την καθημερινή βελτίωση. Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν ο Ντίνος Νεστορίδης και η Μαρία Δρακοπούλου. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης εκτός έδρας.
Τα σετ 9-25, 8-25, 12-25.

 Α.Ο. Σαρωνικός (Βασίλεβα): Γκαρής, Καλλικούρδης, Μαυριάνος Παντελής, Παπαχαραλαμπίδης, Γιαννούλης, Ζώης, Καρανάτσης, Λιότσος, Μαυριάνος Σταύρος, Ποταμίτης.