Α.Ο. Σαρωνικός-Α.Σ. Ιπποκράτης 3-1 σετ. Για την 3η αγωνιστική των Κ-18 των Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ. Ήττα για την την Κ-18 των Παίδων από την Αργυρούπολη.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ακόμα μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα σημείωσε ο Σαρωνικός, ο οποίος για την 3η αγωνιστική των Κ-18 των Κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ, επικράτησε με 3-1 σετ του Α.Σ. Ιπποκράτη το Σάββατο το μεσημέρι στο κλειστό του ΕΠΑΛ.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Το νησιώτικο συγκρότημα δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τους τρεις βαθμούς, αν και είχε μια πολύ σημαντική απουσία. Ο λόγος για την τεχνικό του Σαρωνικού Σβέτλα Βασίλεβα, η οποία την ίδια ώρα βρισκόταν στο κλειστό της Αργυρούπολης καθώς η Κ-18 των αγοριών αντιμετώπιζε την ομώνυμη ομάδα. Όλη την εβδομάδα η έμπειρη τεχνικός είχε δώσει τις απαραίτητες οδηγίες στις αθλήτριες της, και μάλιστα αυτές συμπεριελάμβαναν και οδηγίες όταν το ματς δεν πήγαινε καλά για την ομάδα της Αίγινας.

Οι νεαρές αθλήτριες του Σαρωνικού τήρησαν σχεδόν κατά γράμμα τις καθοδηγήσεις της κόουτς, και έφτασαν άνετα στη νίκη. Μοναδικό μελανό σημείο το 3ο σετ, εκεί όπου οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν την απαιτούμενη συγκέντρωση με αποτέλεσμα η ομάδα του Ιπποκράτη να πάρει το σετ. Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού, η άριστη αντίδραση της αρχηγού του Σαρωνικού Ιζαμπέλλας Κόστερ, η οποία εκτελούσε και χρέη προπονήτριας στον αγωνιστικό χώρο, παίρνοντας εκείνη τα τάιμ άουτ, ενώ πραγματοποιούσε και τις αλλαγές της ομάδας της, αφού οι υπεύθυνοι που ήταν στον πάγκο του Σαρωνικού, δεν επιτρέπεται βάση των κανονισμών.

Στα αγωνιστικά τώρα, οι βολεϊμπολίστριες του Σαρωνικού έδειξαν από την αρχή τις ορέξεις τους, και κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0 με δύο πανομοιότυπα σετ. Με όπλο την πίεση στο σέρβις και την σχεδόν αλάνθαστη υποδοχή, πήραν τα δύο πρώτα σετ με 25-12 και 25-10. Στο 3ο σετ και ενώ όλοι θα περίμεναν να έρθει βάση της εικόνας των δύο ομάδων το άνετο 3-0, ο Σαρωνικός δεν μπήκε καθόλου συγκεντρωμένα, και βρέθηκε από την αρχή πίσω στο σκορ. Το σετ μετά από ανάκαμψη των νησιωτών πήγε στο 24-24, με την ομάδα όμως του Ιπποκράτη να δείχνει ψύχραιμη στο τέλος, και με 26-24 να δίνει νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Το 4ο σετ ήταν παράσταση για ένα ρόλο, αφού οι αθλήτριες του Σαρωνικού μπήκαν αποφασισμένες να τελειώσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την υπόθεση νίκη, και εμφανίστηκαν άκρως εντυπωσιακές. Παίρνοντας από την αρχή μεγάλη διαφορά, κατάφεραν να φτάσουν εύκολα στο 25-4 και στο 3-1. Όπως είναι λογικό, ο τελευταίος πόντος του Σαρωνικού που ήρθε από λάθος των φιλοξενούμενων στην άμυνα, συγκέντρωσε όλη την αποστολή της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο, πανηγυρίζοντας την 3η νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές. Από την άλλη, παρά την ήττα η νεανική ομάδα του Ιπποκράτη έδειξε αρκετά καλά σημάδια, και ειδικά στο 3ο σετ. Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν η Μαρία Δρακοπούλου και ο Ντίνος Νεστορίδης. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός θα αντιμετωπίσει τον Έσπερο εκτός έδρας.

Τα σετ 25-12 (17'), 25-10 (17'), 24-26 (26'), 25-4 (14').

Α.Ο. Σαρωνικός (Βασίλεβα): Νικολαΐδου, Κόστερ, Αδαμαντία Μαρμαρινού, Γκούρι, Ευτυχία Μαρμαρινού, Ρωπαΐτη, Μαλτέζου, Γιαννούλη, Μαμάη, Δεδεγκίκα, Μπόγρη, Μαργαρίτη, Κοτρώτσιου.

Τέλος για την 2η αγωνιστική των Κ-18 των Αγοριών της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός ηττήθηκε με 3-0 σετ από την Αργυρούπολη εκτός έδρας. Η ομάδα της Αίγινας αν και έδειξε πολλά σημάδια βελτίωσης, δεν τα κατάφερε κόντρα στην ισχυρή και ιστορική ομάδα των Νοτίων Προαστίων. Οι γηπεδούχοι με όπλο το σέρβις και την εμπειρία, έφτασαν στο 3-0, με τον Σαρωνικό να μένει με τις εντυπώσεις. Το φετινό πρωτάθλημα των Κ-18 των Παίδων όπως έχει πει κατά επανάληψη η τεχνικός Σβέτλα Βασίλεβα, είναι μια καλή επίσημη ευκαιρία για να πάρουν οι νεαροί βολεϊμπολίστες του Σαρωνικού τις εμπειρίες των αγώνων. Αξίζει να επισημανθεί ότι το συγκεκριμένο τμήμα των Παίδων του Σαρωνικού, είναι νεοσύστατο. Διαιτητές του αγώνα ήταν ο Θεόδωρος Παπαγιαννόπουλος και η Κυριακούλα Μεντή. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός θα υποδεχτεί τον Πανιώνιο.

Α.Ο. Σαρωνικός (Βασίλεβα): Καλλικούρδης, Γιαννούλης, Μαυριάνος, Καρανάτσης, Λιότσος, Ζώης, Γκαρής, Παπαχαραλαμπίδης.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png